Falsa impresie insa satisfactia de moment

Cat de nedrept este sa nu te simti bine in pielea ta. Si asta pentru ca observand tendintele si cum cei din jur poseda forme de zei si zeite te vezi in minoritate. Caci tot ce este mare impresioneaza. Si ce barbat nu este impresionat de un bust generos sau ce femeie nu suspina dupa un bust bine conturat? In cazul doamnelor sutienele inteligente pot contura mai bine un bust. Dar barbatii nu au alta sansa decat sa se imbrace adecvat si sa nu scoata in evidenta inesteticul.

Asta pana acum caci in numele dorintei de a arata bine, chiar si cand asta inseamna o satisfactie de moment, s-a inventat “bustul” artificial; un prim articol vestimentar, o vesta de protectie. Numeste-l cum doresti, este acelasi lucru- practic o vesta ce o data atasata de purtator impresioneaza cu formele sale.

Practic un mulaj ce se poarta la fel de usor ca si un sutien, poate usor extins caci se doreste conturarea abdomenului si a pectoralilor de asemenea. Te simti ca in filme purtand un astfel de bust si ce e drept sub haine arata ceea ce marea majoritate a barbatilor isi doreste, muschi definiti. Pacat ca sunt falsi si totusi exista o asa zisa razbunare a reprezentantilor masculini. Daca acestea insala ochiul cu un numar mai mare al bustului de ce nu ar face-o si barbatii?

Diferenta este insa una de la cer la pamant. Pe langa factorul psihologic care ar putea indica un complex clar cu privire la aspectul fizic devine si incomod de purtat. Caci se aplica ca o vesta si nu mica ar fi mirarea ca acele benzi de prindere sa se desprinda. Si nu in ultimul rand sa ne imaginam un barbat cu pectorali bine definiti insa unde sunt umerii in ecuatie? Un barbat usor efeminat, cu sani generosi este totusi o imagine dupa care femeile se dau in vant. Cel putin o data vei deveni o imagine de apreciat.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *