Femeia moderna cu cariera si familie

Sa fii o mama perfecta, o sotie ideala si o femeie de succes in acelasi timp sunt provocari foarte mari pentru femeile moderne din ziua de astazi. Se intampla de foarte multe ori ca femeile sa incerce sa faca fata acestor lucruri si sa nu reuseasca sa faca cu brio. Care este secretul implinirilor acestor lucruri?

Ei bine, de regula, in timp ce femeile alearga dupa cariera, ca s aaiba cat mai multe realizari profeisonale, viata lor de familie este sacrificata destul de tare. De fapt, foarte putine femei reusesc sa stie ce semnificatie are notiunea de echilibru intre familie si criera. Copii sunt de cele mai multe ori crescuti de boneiar timpul petrecut alaturi de soti se limiteazaa la niste weekenduri.

Poate fi destul de greu sa muncesti toata ziua la serviciu, sa te intorci acasa si sa ii faci pe plac copilului tau are are energie si un chef debordant poate fi mai mult decat solicitant si obositor. La serviciu cu siguranta ti-ai dat toata silinta ca sa reusesti sa indeplinesti sarcinile cat mai bine si ca sa raspunzi promt si profesionist tuturor cererilor venite din partea sefilor, a colegilor sau a colaboratorilor tai.

Iti este destul de greu sa iti duci copilul la joaca intr-un mall sau la un spatiu de joaca si sa stai cu sotul sa mergeti la un film. Iti doresti sa te relaxezi si sa t linisteti dupa starea de agitatie care te-a cuprins de-a lungul zilei. De asemenea, aceste lucruri te vor face sa fii mult mai implicata in relatia cu ea si nu numai cu cea de la locul de munca.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *