Ghidul Titanului

Fiti mai buni in Titanfall urmand aceste sfaturi :

Fugi pe perete pentru a-ti mentine viteza

Este mult mai rapid sa fugi pe perete si sa sari prin aer in Titanfall decat sa fugi pe jos. Aveti incredere in mine, totul este o stiinta. Va trebuie putin antrenament sa va pastrati impulsul in a sari de pe o cladire pe alta, este practic un joc in sine, insa merita. De indata ce inveti tehnicile de parkour si cele mai bune rute, vei fi capabil sa traversezi majoritatea hartilor in cateva secunde. Este un avantaj urias fata de jucatorii care isi croiesc drum prin noroiul de jos.

Joaca-te cu titanul defensiv

Titanii sunt masinarii puternice, pot sa treaca prin minoni AI si piloti, doar cu picioarele, precum trece drujba printr-o foaie de hartie. Acele masinarii uriase de metal trebuie sa fie constiente de acoperire si unghiuri care le expun catre pericol, la fel ca si infanteria. De fapt, din cauza ca Titanii nu au posibilitatea de a scapa cu tehnici de parkour la fel ca si pilotii, este si mai important sa aveti grija. Nu fiti primul in fata daca va luptati cu alti Titani. Pur si simplu nu poti castiga, daca esti depasit numeric. Stai in spate si mentine-ti pozitia sa poti prelua conducerea.

Ca pilot, ataca un titan doar daca e ocupat

Daca esti pe jos, iar un titan te poate vedea mai mult de 2 secunde, in mod inevitabil vei muri. Fa un pas inainte si nu ataca titanul decat daca este ocupat. Tine minte ca daca ataci un inamic acestuia i se va indica din ce directie ai tras. Majoritatea jucatorilor se vor intoarce si te vor ucide. Fa-ti miscarea atunci cand tinta este coplesita de alti jucatori, iar acesta nu va avea timp sa inregistreze ceea ce faci tu.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *