Google Maps 3.0

GoogleObtine rezultate ale unei cautari mai bune

Rezultatele cautarilor au fost de asemenea imbunatatite in Google Maps, pentru a le oferi utilizatorilor mai mult control asupra rezultatelor, si pentru a le face mai usor sa gaseasca ceea ce cauta.

Cand cauta restaurante, baruri si hotelurile, utilizatorii pot acum filtra rezultatele unor cautari dupa pret, rating si daca este sau nu deschisa afacerea in momentul cautarii. Pentru a beneficia de avantajul noii caracteristici, pur si simplu apasati pe butonul „filter” din bara de cautare ale paginii rezultate, si selectati filtrul dorit. Din pacate, aplicatia nu salveaza preferintele filtrului, asa ca va trebui sa aplici filtrul de fiecare data cand cautati ceva nou.

Google a adaugat de asemenea o multime de caracteristici care face mai usor sa cauti destinatii, incluzand cautarea activata de voce, ce poate fi activata apasand pe iconita microfonului din bara de cautare. Google Maps se integreaza si cu contactele dispozitivului, asa ca poti cauta destinatii bazate pe informatiile stocate in contacte.

Il folosesti offline ? Salveaza-ti hartile pentru mai tarziu.

Update-ul de joi nu a fost pentru prima data cand Google a facut disponibil offline, desi ar putea fi prima data cand multi utilizatori au vazut caracteristica. Anterior, hartile puteau fi salvate pentru o vizualizare offline, scrrind in bara de cautare a aplicatiei „OK Maps”.

Cu Maps 3.0, Google a put hartile offline in fata si in centru, asa ca utilizatorii pot salva cu usurinta hartile oricarei locatii pe care au cautat-o apasand pe card-ul locului, deruland in jos si apasand pe „save map to use offline”.

Unele harti sunt disponibile prin dispozitive, si pot fi accesate apasand pe iconita de profil de langa bara de cautare. Ultimul update al celor de la Google pentru Google Maps, Google Maps 3.0 este acum disponibil atat pentru dispozitivele ce folosesc iOS, cat si pentru Android.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *