Grand Theft Auto V pe PC

Grand Theft Auto V PC

Grand Theft Auto V PCDupa un an intreg de asteptare, Grand Theft Auto V vine in sfarsit pe PC in aceasta toamna. Anul trecut am vazut o multime de review-uri pentru jocul celor de la Rockstar, in timp ce PC-ul a ramas in gol.

Asteptarea pentru detinatorii de PC va merita indubitabil in timp ce anuntul cum ca jocul vine in sfarsit pe PC a aparut in timpul perioadei E3. PC ramane cea mai populara platforma in general. Fiindca este upgradabil, personalizabil si cu o comunitate diligenta de fani si modderi, din spatele scenelor, PC ramane o platforma fantastica pentru majoritatea jocurilor.

Nu este intotdeauna grozav sa primesti un nou joc. Deseori trebuie sa astepti luni bune, daca nu chiar ani pentru a-l juca. Fiorul de a-l deschide pentru prima data. Doza de emotie pentru prima data cand incepi o misiune. Dar apoi, ce e asta? Bug-uri ? Probleme ? Oh Doamne !

Din fericire, Rockstar a avut un an la disponibil pentru a-l testa, actualiza si a rezolva toate aceste probleme cu Grand Theft Auto 5, si in special cu Grand Theft Auto Online, ce s-a lansat cu un numar de probleme. Jucatorii pierdeau progres si bani, in timp ce serverele erau lente sub conducerea milioanelor de criminali de strada. Hai sa recunoastem, Rockstar a primit o multime de bani din vanzarile jocului Grand Theft Auto V pe Xbox 360 si Playstation 3 de anul trecut, asa ca vor avea interes de a reinvesti aceste fonduri in aducerea titlului incredibil popular pe Next-Gen si pe marele si puternicul PC.

Din aceasta cauza nu am vrut niciodata sa-mi achizitionez o consola, fiindca stiam ca jocurile bune o sa apara si pe PC, iar PC-ul nu moare niciodata, acesta poate fi imbunatatit cu hardware mai performant, iar jocurile vor continua sa apara pe PC intotdeauna, in variante ce pot oferi o performanta mai mare.

 

Un comentariu la „Grand Theft Auto V pe PC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *