Greseli care impiedica succesul

Succes

Succes Munca din greu nu te face sa ai succes. Daca acest lucru ar fi fost adevarat, soldatii nostri si-ar conduce Bentley-urile prin oras, iar profesorii nostri si-ar lua pauza de pranz intr-un Jacuzzi placat cu aur.

Talentul nu te ajuta nici el, sau fiecare interpret talentat din strada ar avea un contract record si Jedward nu va avea nimic. Am fost destul de norocos sa gasesc o multime de fericire si succes in viata mea pana acum, si iata niste lucruri care m-au ajutat in decursul drumului.

Trei lucruri care nu se negociaza

Sunt 3 lucruri pe care le poti cere de la munca :

  • Munca la care esti bun
  • Munca pe care o iubesti
  • Munca pentru care poti fi platita

Succesul extraordinar vine pentru cei care nu se vor multumi cu mai putin de 3.  Acesta este usor de zis si extraordinar de greu de facut. Majoritatea oamenilor trec peste una :

  • Munca pe care nu o iubesti

Esti platit destul de bine, dar esti nefericit. Job-ul tau este o povara necesara, visurile tale se sting si esti prins de nevoia de a nu cadea de pe propria banda de alergare. Poti sa-ti cheltui castigurile incercand sa gasesti fericire.

  • Munca pentru care nu esti rasplatit

Te simti irosit, neapreciat, nedescoperit. Esti frustrat de oamenii din jurul tau care au mai putin talent decat tine, dar infinit, mai mult succes. Viata nu este dreapta, si te-ai saturat sa vina altcineva pentru a te salva.

  • Munca la care nu esti bun

Vrei cu disperare sa ai succes la ceea ce faci, dar nu pari capabil sa reusesti. Te simti foarte inadecvat si disperat.

Acum gandeste-te la ce se intampla daca nu faci compromisuri. Fiindca iti iubesti munca, fericirea ta este intrinseca, munca ta te face mai fericit. Acest lucru ar putea suna ciudat, insa fericirea este cel mai mare component lipsa din majoritatea carierelor oamenilor. Te indoiesti ca Steve Jobs si-a iubit munca, inainte sa devina bogat? Exista vreun cantaret de succes care nu iubeste muzica, sau vreun scriitor grozav care uraste scrisul ?

 

 

 

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *