Greseli de femeie in viata personala

Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa faca diferit greseli, mai ales in relatie. Chiar daca suntem cu totii diferiti nu rebuie sa uitam ca un lucru ne uneste si ne face sa ne asemanam. Este vorba despre faptul ca tanjim cu totii la marea dragoste insa facem mult prea putine eforturi pentru a o atinge.

In urmatorul articol, voi prezenta cateva tipologii de femei si cateva greseli pe care unele femei le fac. Iata care sunt acestea:

Nu pot trai fara el

Am auzit de foarte multe ori femei care isi spun ca  nu ar putea sa mai traiasca fara partenerul lor. Ei bine, este foarte gresit sa credem ca nu vom putea sa traim fara partener pentru ca in general dureaza doar 2 luni pana la refacerea completa dintr-o despartire. Indiferent cat de mare a fost dragostea, vor dura cateva luni sau cateva zile pana cand vei reusi sa treci peste o despartire asa ca nu trebuie sa dramatizezi. Oricum ar fi, ai grija sa nu gresesti si sa consumi prea multa ciocolata sau prea multa inghetata.

Controlul

Multe femei aleg sa isi controleze la maximum partenerul foarte mult. Asa ajung sa controleze toate mesajele din telefon, site-urile de socializare si alte lucruri care nu va vor face bine relatiei. De asemenea, se intampla destul de des ca femeile sa considere cu totul alte lucruri. De exemplu, daca gasesc un mesaj cu „a fost super” este posibil ca femeia sa isi imagineze imediat o prtida de sex iar lucrurile nu sunt deloc asa pentru ca se poate face referire la un meci de fotbal, de exemplu.

Povestiri

Se intampla de multe ori ca femeile sa se supere pentru ca partenerul lor nu este suficient de atent la ceea ce ea ii povesteste. Trebuie sa fiti constiente ca iubitul nu este cea mai buna prietena asa ca nu poti sa ii povestesti chiar orice.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *