Heroes of the Storm detaliat in Tehnical Alpha

heroesTehnical Alpha-ul pentru urmatorul joc al celor de la Blizzard, avand genul MOBA, Heroes of the Storm a inceput. Ceea ce s-a cunoscut initial drept „Blizzard Dota”, cu multe luni in urma, a devenit altceva, cu eroi si raufacatori din francizele Warcraft, Starcraft si Diablo.

Blizzard nu prefera termenul de „MOBA”, ci mai degraba „Hero Brawler”, dar el este practic un MOBA. Heroes of the Storm incepe cu un ton light si nu dezamageste. Povestea incepe cu eroul din starcraft, Jim Raynor, fiind aspirat in „Nexus” unde este prezentat in fata lui Uther the LightBringer din Warcraft.

Uther ii prezinta lui Raynor indicii de cum sa te misti intr-un MOBA, stilul Point-and-Click. Ceea ce este mai frumos la acest tutorial este ca are un ritm perfect, incet dar sigur vei invata sa folosesti fiecare putere a eroului, in acelasi timp si conceptul nucleului, turnurilor si a minionilor. La fel ca si in celelalte MOBA-uri obisnuite existente, sunt 3 culoare, cu turnuri si porti de dat jos, cu valuri de minioni care vin pe toate culoarele pentru a distruge si impinge.

Diferenta principala comparata cu restul jocurilor din gen este ca Heroes este construit pentru viteza. Nu trebuie sa-ti faci griji de last-hit pentru minoni, nici macar nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu aurul sau obiectele. Turnurile pot sa ramana fara munitie temporar, permitandu-ti sa le faci bucati. De asemeni poti sa recrutezi minioni neutrii, chiar poti sa faci si evenimente gen Mario Party, precum sa platesti un echipaj de pirati sa impuste structurile inamice. Multe din abilitatile incorporate ale eroilor iti permit distrugerea rapida a minionilor. Daca ti-a placut intotdeauna un joc gen MOBA, insa urai conceptul de a face un milion de alte lucruri in acelasi timp cand trebuia sa mentii pasul cu profesionistii in vederea cresterii in nivel, Heroes of the Storm este alegerea ta.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *