Iata ce trebuie sa faci pentru a dormi mai bine

Se intampla de foarte multe ori sa dormim si s ane trezim extrem de obositi, poate ca mai obisnuiti decat am adormit. Nu este deloc placut sa intampinam astfel de probleme mai ales ca la un moment dat nu ne simtim foarte bine, fiind doborati de oboseala.

Suntem stresati iar zilele nu sunt foarte simple. Este destul de greu sa reusim sa facem fata tuturor lucrurilor care ni se intampla zilnic insa fara nicio indoiala, daca suntem odihniti vom beneficia de foarte multe beneficii.

totusi, somnul este foarte important deoarece datorita lui reusim sa ne simtim bine, se oxigenereaza creierul si evident avem randamente. In cazul in care nu ai un somn usor sau nu te odihnesti suficient in timpul noptii iti va fi afectata sanatatea dar si relatia de cuplu. Exista foarte multe sfaturi care ne invata ce ar trebui sa facem pentru a fi mai sanatosi si pentru a contribui la calitatea somnului. In continuare, vom prezenta cateva activitati car eva vor ajuta sa aveti un somn mult mai odihnit si mult mai eficient;

In primul rand, trebuie sa sitit ca exercitiile fizice fac adevarate minuni. Este adevarat ca sportul este cu adevarat vital pentru sanatatea ta si ca acesta poate contribuie la imbunatatirea calitatii somnului. Asadar, in momentul in care simti ca nu te odihnesti asa cum ar trebui si ca nu mai dai randament trebuie sa faci astfel incat sa faci cateva eercitii fizice Totusi, nu se recoamdna sa faci eercitiile fizice cu 3 ore inainte de a merge in pat pentru ca sportul ridica temperatura corpului, iar in acest caz iti va fi mai reu sa adormi. Cel mai bine este sa poti sa faci sport in cea de-a doua jumatate a zilei. Astfel, te vei simti mult mai bine.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *