Iata daca poti sau nu sa iti schimbi partenerul

Orice inceput de relatie este foarte promitator insa pe parcurs lucrurile par sa se schimbe. Ce trebuie sa faci daca vrei ca totul sa decurga bine? In continuare vei afla unde gresesti si ce ar trebui sa faci pentru a depasi aceasta perioada:

Ai ales varianta in care tu, de fapt, cauti placerea pe care ai pierdut-o pe parcurs? Pentru asta, iata un exercitiu simplu, pe care-l poti face oricand doresti. Pentru ca pe el nu ai cum sa-l faci sa fie asa cum ai visat tu. S-o luam cu inceputul.

Aminteste-ti prima voastra intalnire, aceea in care ti-a tresarit inima si ti-ai dat seama ca ti s-au aprins calcaiele, ca vrei sa-l revezi, ca arzi de nerabdarea de a va saruta. Inchide ochii si incearca sa vizualizezi cat mai clar acel moment, sa rememorezi in ce loc, cu ce erai imbracata, daca iti era cald ori frig, ce sunete auzeai, daca era vreun miros care ti-a atras atentia, sa-ti reamintesti emotiile pe care le-ai avut atunci. Si concentreaza-te asupra acelor senzatii, trairi si emotii, iar pe cele care iti plac mai mult incearca sa le accentuezi.

Cand ajungi la o stare de bine puternica, iti poti atinge, spre exemplu, bratul drept cu trei degete de la mana stanga si sa presezi usor, timp de 4-5 secunde. Aceasta se numeste „ancora kinestezica” si o poti folosi oricand doresti sa retraiesti aceeasi stare de bine pe care ai avut-o in momentul pe care l-ai memorat. Cu alte cuvinte, creezi o relatie intre aceasta atingere si trairile placute pe care le-ai rememorat. Data viitoare cand vei dori sa atingi aceeasi stare de bine, simpla repetare a acestei atingeri, exact in acelasi loc de pe brat, cu aceeasi presiune iti va aduce in constient emotiile placute.

Astfel, vei sti ceea ce ai de facut si cum poti sa depasesti aceasta perioada.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *