Idei pentru un concediu in Europa

Cel putin de doua ori intr-un an, orice persoana trebuie sa aiba parte de concediu. In ciuda faptului ca multi oameni spun ca a merge in concediu inseamna a-ti satisface un moft, lucrurile nu sunt deloc asa. Oamenii au nevoie de cate un concediu pentru a se relaxa si pentru a reusi sa isi incarce bateriile pentru urmatorul an de munca.

Fara doar si poate, oamenii ar trebui sa mearga in cat mai multe vacante, unele in afara tarii pentru a cunoaste cat mai multe locuri, oameni si culturi. Nu reusim sa ne dam seama insa aceste lucruri contribuie extrem de mult la formarea noastra.

Din diferite motive, unele financiare, unele morale, oamenii nu merg in vacante in afara tarii. Acest lucru ar trebui sa se intample neaparat.

Daca vreti sa mergeti intr-o vacanta romantica, alaturi de partener, va voi oferi cateva idei de destinatii pentru a calatori in Europa. Iata care sunt acestea:

Villa d’Este, Cernobbio, Italia

Este vorba despre un hotel care combina eleganta si stilul cu confortul. Acest hotel este potrivit oamenilor romantici care isi doresc cateva zile de rasfat. Aceasta vila este foarte celebra, mai ales in cadrul persoanelor publice sau al vedetelor. Cladirea este inconjurata de diferite grasini imense, de terase insorie, fantani arteziene, livezi si tot felul de decoratiuni de lux.

Pentru a ajunge acolo, puteti sa luati un avion pana la Cernobbio sau puteti inchiria o masina de la inchirieri masini aeroport otopeni cu care sa va deplasati pana la destinatie.

The Oberoi Rajvilas, Jaipur, India

In momentul in care cauti o vacanta foarte somptuoasa a putea sa optezi pentru India. Aici dragostea este la ea acasa, iar in gradina privata care apartine hotelului exista dansatoare costumate care fac atmosfera. Exista o piscina facut intr-un nou concept iar apa curge din trompele unor elefanti din marmura.

Four Seasons, Chiang Mai, Thailanda

Thailanda este si ea o destinatie extrem de frumoasa si de potrivita pentru cei indragostiti. O calatorie la acest hotel inseamna o experienta cu adevarat de vis. Aici veti avea parte de calatorii cu balonul de aer cald deasupra junglei. De asemenea, aici se poate practica yoga si se pot admira elefantii din apropiere.

Ballyfin, Irlanda

Acesta este un loc extrem de romantic, poate ca cel mai romantic hotel din Irlanda, dar si cel mai important din clasa neoclasicilor. Este vorba despre o destinatie ideala pentru luna de miere pentru ca se combina luxul, opulenta cu confortul. Asadar, acesta este locul cel mai potrivit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *