Igiena si greselile frecvente ale femeilor

Pana in urma cu ceva vreme oamenii considerau ca igiena intima era un subiect tabu si abordat de foarte putine ori. Totusi, igiena intima ramane un ritual de ingrijire zilnica care trebuie sa fie facut in mod regulat dar si corect. Oamenii fac foarte multe greseli atunci cand isi fac igiena intima. Fara sa isi dea seama aceste lucruri duc la diferite boli. Din acest motiv este foarte important sa facem astfel incat sa avem o igiena potrivita.

In primul rand, spalaturile vaginale trebuie sa fie facute la recomandarea medicului. Exista foarte multe femei care isi fac spalaturi vaginale doar pentru ca au auzit de la o prietena careia ia administrat medicul. Ei bine, aceste lucruri pot afecta si pot dauna foarte mult femeilor.

De exemplu, spalaturile vaginale se recomanda in unele situatii insa niciodata nu se recomanda in orice situatie. Daca iti doresti ca totul sa fie bine si sa nu iti distrugi flora vaginala este foarte important sa faci spalaturi doar la recomandarea medicului ginecolog. Nu te apuca tu sa iti faci niste spalaturi daca nu ti-a recomandat nimeni sa faci asta.

De asemenea, mergand in diferite magazine vom observa ca standurile sunt pline de tot felul de produse cosmetice. Ei bine, chiar daca nu iti dai seama si cumperi gelul de dus in functie de mirosul pe care il are trebuie sa stii ca exact acel lucru te poate afecta foarte mult. Ceea ce trebuie sa faci este sa ai grija care sunt compusii gelului de dus pe care il folosesti. Fara sa iti dai seama se va intampla de foarte multe ori sa cumperi un produs care are foarte multe substante chimice. Este neaparat sa ai grija ce produse folosesti pentru ca acestea pot contribui chiar la o scadere a fertilitatii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *