In Life Goes On moartea e solutia

landing-on-knightLife Goes On (Linux, Mac, PC)
Producator : Infinite Monkeys Entertainment
Publisher : Infinite Monkeys Entertainment
Lansat : 17 Aprilie 2014
Cerinte Recomandate : AMD Phenom II X2 555 @ 3.2 GHz, cu 4GB memorie RAM, ATI Radeon HD 5700, Windows 7 64 bitsi

In majoritatea jocurilor, la fel ca si in viata reala, moartea este ceva care poate fi evitat. Deseori este o experienta de invatat, dar acest lucru te invata cum sa nu mori si urmatoarea data. In Life Goes On, gameplay-ul se centreaza pe moarte, insa abordarea sa este una din utilitati si necesitati. Un om ar putea sa moara, pentru ca altii sa aiba succes in viitor.

Ca fiind un puzzle platformer, ideea pare putin subreda la inceput, dar se foloseste de niste principii mari de joc pentru a ramane proaspat de-a lungul acestei experiente. Desi incepe cu simplul concept al folosirii cadavrelor ca pod pentru a trece peste gropile cu tepi, introduce in mod constant noi elemente de puzzle cu care sa te joci de-a lungul campaniei sale dense.

Life Goes On spune povestea unui monarh puternic in cautarea cupei vietii. Fiind conducator a multora, are nenumarati cavaleri pe care ii poate trimite in aceasta cautare. De fapt, are atat de multi cavaleri incat fiecare este expandabil.

Fiecare nivel din Life Goes On are un potir de colectat, dar fiecare este de neinvins pentru doar un cavaler. Obstacolele precum gropile cu tepi, ferastraie circulare si usile inchise, blocheaza progresul catre scop, si calea catre vicotrie este de multe ori stramta pentru ei, murind in proces si pavand calea pentru urmatorul cavaler din linie.

Prin tragerea in teapa intr-o groapa cu tepi, urmatorul cavaler poate sa paseasca peste corp, pentru a traversa in siguranta pe partea cealalta. Murind pe o placa de presiune, un cavaler poate sa tina usa deschisa pentru ceilalti. Dupa ce va fi inghetat intr-un cub de gheata imens, un alt cavaler poate bloca un aruncator de flacari.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *