Incearca chiar acum si instaleaza aplicatia Stailer

stailer

In fiecare an apar noi aplicatii pe care le putem utiliza pentru a ne usura viata. Unele persoane cauta aplicatii pentru imbunatatirea dietei, altele pentru a invata o limba straina  si altii pentru a face mai usor o programare la salon.

Incearca si instaleaza aplicatia Stailer si vei putea sa faci o programare la salon in timp real. Procesul este unul destul de simplu si complet gratuit indiferent de cate programari faci.

Care sunt avantajele oferite de aplicatia Stailer

Stailer este o aplicatie must have

Atat femeile, cat si barbatii pot folosi aplicatia stailer pentru a se programa la saloanele de infrumusetare. Fie ca este vorba de o tunsoare extravaganta sau de o coafura inedita, stailer te poate ajuta sa ai parte de rezultatele mult asteptate. Nu trebuie sa uiti de intretinerea corporala, iar programarea la salon nu are de ce sa fie o corvoada. Poti obtine acea programare pe care o doresti doar accesand aplicatia Stailer.

Mergi oricand vrei la salon

Cu stailer poti merge oricand la salon. trebuie sa stabilesti ziua in care vrei sa ai parte de rasfat si sa o selectezi in aplicatie, dupa care vei putea opta pentru serviciul dorit si locatia. Vei gasi o intreaga lista cu saloane disponibile oricand sa te primeasca.

alegi in functie de preferintele tale

Dupa ce primesti lista cu saloanele disponibile le vei putea studia la fiecare pozele si serviciile oferite, astfel incat sa ai parte de serviciile de care ai nevoie. Cu siguranta daca vei face o buna alegere pentru tine si rezultatul va fi unul impresionant. 

Nu mai pierzi timp

Daca urasti sa suni la fiecare salon in parte atunci aplicatia stailer este perfecta pentru tine.  Programarea de care ai nevoie o poti face online si iti va fi confirmata pe loc.  Poti sa iti faci cu mai mare usurinta programarea pe care o doresti in functie de timpul tau disponibil. In cazul in care vrei sa anulezi programarea atunci nu mai trebuie sa suni la salon, totul se rezolva doar din cateva click-uri.

Nu vei uita niciodata de programari

Stailer este ca o agenda online in care vei avea acces la toate programarile realizate la salon. In acest mod nu vei mai uita niciodata cand trebuie sa te prezinti la salon.  Poti chiar sa iti setezi sa primesti o notificare atunci cand trebuie sa mergi la salon pentru a avea parte de programarea mult dorita.

Vezi mai multe detalii aici despre Stailer si vei avea mai multa incredere in utilizarea acestei aplicatii.

Ce trebuie sa stii despre Stailer

stailer este  o aplicatie disponibila in 41 de orase din tara noastra. asta inseamna ca oriunde te vei afla te vei putea programa pentru a avea parte de unele dintre cele mai bune servicii de infrumusetare.

Platforma stailer te va ajuta sa reduci stresul cu privire la programarile la salon. Vei avea parte de bune servicii la doar cateva click-uri distanta. In acest mod vei avea parte de bune rezultate.

Date de contact: support@stailer.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *