Intalniri speciale

A visa cu ochii deschisi

Daca nu traiesti intr-un loc in care smogul acopera permanent suprafata cereasca, a privi stelele si a visa cu ochii deschisi este o idee grozava de intalnire, si ieftina pe deasupra, ba chiar gratis. Nu va trebui decat sa stati intinsi jos pe ceva si sa admirati cerul, sa ghiciti in stele, sa formati constelatii si sa va faceti planuri de viitor sau sa va destainuiti dorinte de viitor.

O tura neplanificata cu masina

Aceasta este o modalitate ideala pentru cuplurile care vor sa se lase duse de val si nu le pasa prea mult de planuri, ci traiesc mai ales in prezent. Trebuie doar sa urcati in masina, sa conduceti si sa vedeti unde va poate duce drumul urmat. In cel mai bun caz veti ajunge sa descoperiti noi locuri minunate impreuna si sa va creati niste amintiri frumoase. In cel mai rau caz aceasta calatorie neplanificata se poate transforma intr-un scenariu de film de groaza, gen Masacrul din Texas.

Voluntariat

Indiferent de cat de saraci credeti voi ca sunteti, mai mult ca sigur intotdeauna va exista cineva mult mai necajit decat voi. Asadar, de ce sa nu incercati sa va oferiti serviciile si ajutorul impreuna intru asemenea cazuri? Nu va va costa nimic altceva decat timpul vostru liber, care oricum trebuie petrecut in mod cat mai divers. Veti avea o sansa grozava de a va cunoaste pe voi insiva si unul pe celalalt mai bine, insa veti cunoaste si persoane oneste, frumoase si bune care va pot inspira si care va pot deveni dragi.

Mergeti la plaja

Aceasta idee de intalnire romantica poate fi ieftina sau gratis doar daca se intampla sa locuiti chiar aproape de plaja. Insa, presupunand ca asa este chiar, va veti putea petrece ziua impreuna bucurandu-va de soare, de surf eventual, de bronz si de nisipul fierbinte. Va puteti impacheta si lua cu voi chiar si pranzul pentru a-l servi pe plaja.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *