Intretinerea sistemului de canalizare

servicii de vidanjare

Curatarea canalizarii implica interventia la o conducta limitata, care ofera acces la o linie de canalizare. In foarte multe regiuni, canalizarile pot fi intalnite de-a lungul unei linii laterale, care conecteaza reteaua de canalizare a unei case cu intreg sistemul orasului. Sabotii laterali dar si canalizarea proprie a casei intra in responsabilitatea proprietarului. Insa, in ceea ce priveste sistemul de canalizare al orasului, trebuie sa se ia masuri de curatare a canalizarii cat mai repede, astfel incat sa nu se ajunga la unele probleme mai grave.

Sistemul de canalizare in zona rurala

Dar, in cazul in care traiesti intr-o zona unde nu exista sistem de canalizari si folosesti o fosa septica, atunci inseamna ca este nevoie sa apelezi la servicii de vidanjare, care sa curete gurile de scurgere. Avand in vedere ca sistemul de canalizare lipseste cu desavarsire in zonele rurale din Romania- din lipsa dezvoltarii economice-, s-a adoptat utilizarea de fose septice care sunt, in general, mai usor de intretinut si de curatat. Insa, atunci cand exista probleme cu sistemele septice- indiferent de care ar fi ele- este nevoie de o intretinere ca la carte.

In primul rand, sistemul de canalizare reprezinta o retea de conducte ce se afla in subteran si are scopul de a colecta apele menajere uzate sau cele industriale, necesitand foarte multa intretinere. In general, un sistem de canalizare trebuie sa fie proiectat in sens gravitational, astfel incat apa sa fie colectata cat mai usor.

O fosa septica reprezinta un rezervor de mari dimensiuni ce se afla asezat tot in subteran, care colecteaza, la fel ca si in cazul sistemului de canalizare, apele menajere. Insa, intretinerea fosei septice poate sa se faca foarte usor daca tii cont de pasii urmatori: in primul rand, nu este indicat sa asezi obiecte cu greutate foarte mare deasupra fosei- aceasta zona trebuie lasata libera si nu trebuie sa tii nimic deasupra sa, cum ar fi masina, de exemplu. De asemenea, incearca sa eviti plantarea de arbori la o distanta foarte mica fata de fosa.

Servicii de vidanjare

Exista cazuri in care fosa septica sau sistemul de canalizare au nevoie de o curatare profesionala, iar din aceasta cauza este recomandat sa se apeleze la servicii de vidanjare si de desfundare a canalizarii. O fosa septica este extrem de eficienta, insa din cand in cand este nevoie de interventia unei echipe profesioniste sau de o echipa de specialisti care se ocupa cu vidanjari si care sa aiba experienta in acest domeniu. Astfel, serviciile de vidanjare oferite de vidanjari-desfundari-salubritate.ro sunt excelente si profesionale. Procesul de vidanjare nu reprezinta nimic altceva decat o actiune cu ajutorul careia se preia apa uzata din bazinele sau fosele septice cu ajutorul utilajelor tehnologice de ultima generatie.

DINSTEF este o companie care vine in ajutorul tau in astfel de cazuri, reusind sa se ridice la cerintele si nevoile tale. Domeniile de activitate in care actioneaza aceasta companie sunt caracterizate de eliminarea deseurilor si a apelor uzate, salubritate, servicii de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, curatare si spalare mecanizata sau desfundare a retelelor de canalizare. De asemenea, DINSTEF isi desfasoara activitatea in Bucuresti, insa se poate deplasa si in alte zone ale tarii, in functie de solicitari.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *