Jocuri in Chirie

redbox-games1Te-ai saturat sa cumperi jocuri si sa fii dezamagit de performantele sale? Ai platit o suma destul de mare de bani pe un joc si l-ai terminat in 15 ore? Nu va place varianta demo? Incercati sa inchiriati un joc, nefiind nevoie sa il cumparati daca nu va place, inchiriaza si termina jocul apoi trimite-l inapoi si inchiriaza altul.

Beneficii in inchirierea unui joc

In timp ce vor fi intotdeauna jocuri pe care oameni vor vrea inca sa le cumpere pentru ei, sa aiba copia si acea carcasa si DVD-ul original pentru colectie, multe alte jocuri de acolo sunt mai usor si mai ieftin de inchiriat si apoi returnat. Majoritatea companiilor de inchiriat se asigura ca jocurile sunt intr-o forma grozava, si pot sa ofere o varietate larga de titluri din care utilizatorii sa poata alege.

Oamenii gasesc usor si rapid un joc nou sau mai multe in posta, le iau acasa, le instaleaza si le termina mult mai rapid decat s-ar fi asteptat vreodata. O multime de gameri au fost descurajati de cat de scumpe pot fi jocurile noi noute. Chiar si sa cumperi un joc folosit poate fi scump, mai ales atunci cand titlul este aproape nou si a fost lansat cu o luna sau 2 in urma.

De aceea inchirerea de jocuri a devenit din ce in ce mai populara jucatorilor care inca vor sa se distreze in intermediul jocurilor pe consola favorita sau pe computer, fara sa cheltuiasca prea multi bani in acest proces. Cu o crestere in categoria de companii de inchirere, nu a fost niciodata mai usor pentru gameri, sa-si configureze un cont atat de repede si sa puna mana pe jocul pe care il asteptau.

Nu stiu prea multe despre acest proces in Romania, insa in strainatate aceasta formula de inchiriere a jocurilor este foarte populara, sa speram ca va prinde radacini si la noi.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *