Lasa-ti amprenta asupra lumii in care traiesti!

Mahatma_Gandhi_IndiaCa fiinte umane, multi dintre noi au in cap ideea de a-si lasa amprenta intr-un anumit fel asupra lumii. Cautam sa fim cunoscuti chiar si dupa multi ani dupa disparitia noastra, pentru ceva special. In realitate, de fapt doar cativa mai talentati si norocosi au parte de asa ceva.

A lasa un testament universal impune a ne folosi cat mai cu cap de talentele noastre innascute. Daca asta pare ceva imposibil, atunci ar trebui sa iei in considerare urmatoarele aspecte ce iti aduce aspiratiile la viata.

O parte dintre noi ne dorim sa cantam ca Adele si sa dansam ca Michael Jackson, insa si noi putem fi mult mai talentati decat ne imaginam. Poti incepe prin a canta sub dus, apoi la scoala in cor sau in corul bisericii, si chiar inainte sa ne dam seama, sa aparem la show-urile de talente de la televizor.

Cu totii avem parte de inceputuri timide, dar multi dintre noi se incred prea mult in vorbele rauvoitorilor sau pur si simplu se indoiesc de ei insisi. Vom ajunge prin a deveni proprii dusmani. Vom avea nevoie de putina incurajare din cand in cand, insa cheia este de a nu ne opri niciodata din a crede in noi insine.

Fie ca ai un dar pentru a scrie, a vorbi, a face fotografii sau a regiza, ai o poveste de spus. Ai puterea de a topi inimi si de a inspira pe altii. Cand nu vei mai fi pe acest pamant, generatii intregi de dupa tine te vor aprecia si iti vor cinsti memoria pentru ca ai contribuit societatii. Poti deveni nemuritor prin cartile, filmele sau pozele tale, aceasta fiind cea mai mare oportunitate pe care o ai de la viata.

Nelson Mandela, Mahatma Gandhi, Maica Tereza, Martin Luther King si Abraham Lincoln sunt doar cateva dintre persoanele care au pavat calea libertatii si a pacii in aceasta lume. Ei au actionat dezinteresat si au fost agenti ai schimbarii pentru multa lume. Daca le vei urma calea, un luvru este sigur: lumea isi va aminti de tine pentru mult timp de acum inainte.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *