Lucruri care te afecteaza ca si persoana fara sa iti dai seama

Stresul este un lucru obisnuit in ziua de astazi mai ales ca cei mai multi dintre noi suntem streati si avem o viata foarte nelinistita. Totusi, trebuie sa ne obisnuim cu aceste lucruri pentru ca pe parcursul vietii ne vom intalni cu tot felul de lucruri care ne vor face sa ne simtim rau. Trebuie totusi sa facem lucruri care ne fac fericiti. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le facem pentru ca ne fac sa ne simtim mult mai bine si mai fericiti;

In primul rand, este foarte important sa zambim. Exista foarte multi oamenii car enici macar nu isi mai amintesc data cand au zambit ultima oara. Ei bine, este foarte important sa facem astfel incat sa zambim cat mai mult pentru o stare cat mai optima si mai frumoasa. rasul este cel care stimuleaza durerile, circulatia sangelui si amelioreaza durerile. Asadar, zambetul actioneaza la fel ca un antiinflamator. Deci, trebuie sa faceti astfel incat sa radeti in fiecare zi. Doar aa veti reusi sa fiti fericiti.

In plus, este foarte important sa nu te critici chiar atat de tare sau sa fii prea dur  cu tine. De regula, oamenii nu isi dau seama ca pot fi uneori prea duri cu propria persoana. Creierul este o unealta foarte puternica. In cazul in care nu ai niciun cuvant de lauda pentru tine si creierul va actiona in consecinta. In momentul in care iti este greu si esti stresat trebuie sa va incurajati si sa aveti incredere in propria persoana. Doar asa veti reusi sa treceti peste aceste situatii.

Un alt lucru care te afecteaza foarte mult si care iti stirbesc fericirea este faptul ca nu dormi suficient. Probabil ca stii ca un somn bun si linistitor te va ajuta sa te simti mai bine, te va apara de cancer s te va face sa te bucuri de viata.

2 comentarii la „Lucruri care te afecteaza ca si persoana fara sa iti dai seama

  1. e adevarat ca lucruruoe astea te pot face sa fii foart slab in fata celorlalti..ca sa nu mai aveti probleme ar trebui sa faceti numai lucrurile care va fac sa fiti fericiti

  2. Lumea se tot plange ca este prea stresata dar nu face nimic pentru a combate stresul.este important sa faci ce iti place si te face fericit nu te sa complaci intr-o viata pe care o detesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *