Lucruri neregretabile

Credem sau nu credem, fiecare dintre noi facem diferite alegeri care sunt foarte importante sau care nu sunt chiar atat de importante pentru noi. In ziua de astazi, auzim foarte multi oameni care spun ca regreta un anumit lucru chiar daca nu ar trebui sa se intample aceste lucruri.

Este foarte important sa nu regretam atunci cand facem ceva daca ne dorim sa fim fericiti. fericirea este in primul rand, lucrurl pe care nu trebuie sa il regretam niciodata chiar daca am suferit o deceptie pe urma fericirii. Nu trebuie sa suferim ca am facut ceva ci mai degraba trebuie sa regretam cand nu am facut ceva.

Ce nu trebuie sa regreti niciodata? Iata cateva lucruri pe care oamenii le regreta desi nu ar trebui sa faca acest lucru:

Telefonul

Cand plecam intr-un concediu, cel mai indicat este sa ne inchidem telefonul. Daca vom sta cu telefonul inchis nu se va intampla sa ne sune cineva sa ne deranjeze sau sa ne caute cineva. Sigur ca este posibil ca atunci cand ne deschidem telefonul, sa realizam ca tocmai am fost sunati de catre cineva care era destul de important. Atunci incepeti sa aveti regrete.

Ei bine, in acest caz nu trebuie sa fim niciodata suparati pentru ca am fost fericiti. Daca am avut parte de momente fericite si de liniste nu trebuie sa regretam atunci cand faptul este consumat. Odata ce te deconectezi de la tehnologie iti vei imbunatati starea de spirit. In plus, prea mult timp petrecut in fata ecranelor (indiferent ca este vorba despre pc, laptop, tv etc) te va face sa te simti singur, iti va afecta somnul si chiar iti pot provoca, la propriu, dureri de cap.

Este foarte important sa nu traiti din regrete si sa nu considerati ca un lucru pe care nu l-ati facut sau l-ati facut va poate schimba viata.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *