Lucrurile care ne desconsidera in fata celorlalti

Nu ne dam seama si consideram ca unele lucruri si absolut ridicole. Oamenii vorbesc tot felul de lucruri si se intampla ca la un moment dat sa ne confruntam cu diferite probleme si sa nu ne dam seama care sunt lucrurile care ii fac pe cei din jurul nostru sa ne desconsidere. In continuare, voi prezenta cateva lucruri absolut bizare care influenteaza parea oamenilor despre noi. Iata care sunt acestea:

In primul rand, trebuie sa stiti ca cercetatorii au descoperit faptul ca barba mai mare la barbati face ca acesti oameni sa fie considerati de neincredere. Se intampla de foarte multe ori ca acesti oameni sa fie asociati cu violatorii sau cu persoanele violente. Asadar, faptul ca barba mare este in mare voga nu face ca oamenii sa aiba o parere foarte buna

Fata patratoasa

Probabil ca va suna foarte ciudat insa cercetatorii au descoperit faptul ca persoanele care au fata patratoasa au mai mult de pierdut decat persoanele care au fata rotunda. Aceste persoane sunt asociate cu personajele agresive, mincinoase si nu ne este recomandat sa ne incredem in ele.

Activismul

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama insa activismul influenteaza foarte mult parerea celorlalti oameni. Indiferent daca activezi intr-o campanie pentru drepturile femeilor, a animalelor sau a altor lucruri, trebuie sa stiti ca va exissta mereu o categorie de oameni care va fi impotriva ta. Se spune ca femeile care sunt inscrise in grupuri exclusiv pentru femei ajung sa urasca barbatii.

Stiinta

Stiinta este un alt subiect de care oamenii se leaga atunci cand vor sa judece. Asadar, este foarte important sa stiti ca persoanele pasionate de stiinta vor fi mereu atacate de persoanele care nu o inteleg.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *