Maine e o zi buna

Zi de maine buna

Zi de maine bunaZambeste la oameni. Zambeste la toata lumea pe care o intalnesti. Prefa-te pana simti acest lucru. Zambeste la lucrurile ridicole care ti se intampla in viata. Umorul este ultimate-ul pentru a produce o buna stare. Daca umorul nu este o calitatea a ta, cauta sau suna cea mai amuzanta persoana pe care o cunosti, si spune-le ca ai nevoie de cateva glume pentru a-ti incepe ziua.

Plateste mai departe. Fa ceva dragut pentru altcineva. Incearca sa faci acest lucru toata ziua. Complimenteaza oamenii, multumeste-le oamenilor, lasa-i in fata ta in trafic sau in linie. Uita-te cat de repede se pot intoarce aceste fapte bune.

Trateaza-te. Realizeaza un punct pentru a rasfata intr-un tratament special sau activitate, sau invingeti una din regulile tale astazi. Stii acel lucru pe care vrei sa-l faci tot timpul, dar nu ti-l permiti niciodata. Poate e bucata de tort de ciocolata sau sa pleci mai devreme de la munca, cel putin o data. Ai putea sa mergi la librarie, ai putea sa vezi un film, mergi la plaja. Ai putea include un prieten sau persoana iubita in rasfatul tau. Poate tu si prietenii tai puteti merge la un paintball sau la o cursa de karturi. Poate ai putea cumpara ceva de mancare, sa iei o patura si sa-ti rasfeti copilul, prietenul sau sotia cu un picnic de dupa amiaza.

Numara-ti binecuvantarile. Chiar si atunci cand lucrurile merg prost, sunt o multime de lucruri intotdeauna pentru care trebuie sa multumesti. Listeaza aceste lucruri in cap sau scrie-le undeva.

Odihneste-te in seara asta, meriti acest lucru. Asa ca pentru a avea o zi de maine buna, trebuie sa te concentrezi foarte mult pe buna starea ta, sa te rasfeti, sa scapi de stres si sa nu-ti mai faci atat de multe griji, astfel poti avea o zi buna de maine.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *