Meduzele ca animale de companie

Cum ti s-ar parea ca animalul tau de companie sa fie gelatinos si invizibil? Ei bine, meduzele se pare ca pot sa-ti satisfaca nevoia si controversata dorinta de a avea acasa un asemenea animal de companie. Totusi, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stii in legatura cu ingrijirea si intretinerea unei asemenea creaturi in casa ta.

Imagineaza-ti doar cum te-ai simti sa te trezesti dimineata si sa admiri minunatele meduze din acvariul tau. Cu siguranta ca iti vei incepe altfel ziua decat ai fi facut-o in mod normal. De aceea, meduzele se pot dovedi a fi o alegere interesanta pentru viitorul tau animal de companie. Nu iti vor satisface nevoia de a avea un animal de companie in sensul conventional, insa se va dovedi o alegere extrem de rafinata si care va atrage privirile celor care vor intra in casa ta. Mai mult decat atat, meduzele vor adauga o atingere speciala de luminozitate camerei tale, intr-un mod similar lampilor cu lava.

Locul in care vei tine meduza ta este foarte asemanator cu un acvariu, insa dispune de lucruri care il fac sa difere fata de un acvariu conventional, avand colturile rotunjite, tocmai pentru a preveni intepenirea acestor animale. Mai mult decat atat, acvariul trebuie echipat cu dispozitive speciale care sa mimeze un flux constant de apa, asemanator valurilor dintr-un ocean.

Atunci cand vine vorba despre costurile de intretinere ale unui asemenea animal de companie, trebuie sa stii ca detinerea unei meduze este sinonima cu cheltuiala. Pana la urma era si de asteptat ca intretinerea unui tip de creatura exotica nu ar avea cum sa fie ieftina si meduza nu face nici un fel de exceptie de la regula. In concluzie, daca iti doresti sa arati opulenta si sa dispui de un asemenea animal de companie, va fi nevoie sa investesti ceva in asta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *