Motive pentru care partenerul tau se comporta urat

Aud tot mai des persoane care se plang de felul in care partenerul se comporta cu ele. Tot mai multe femei incep sa se planga de felul in care partenerul se comporta cu ele. De multe ori, el incepe sa se comporte astfel din diverse motive. Iata care sunt acestea:

Te vede dependenta de el

Multi barbati incep sa se comporte urat cu femeia de langa ei in momentul in care observa ca ea este dependenta de el. De regula, in momentul in care o femeie depinde de un barbat din punct de vedere financiar sau chiar din punct de vedere emotional. Daca o femeie face foarte multe presiui asupra barbatului, iti doresti mereu sa il stii aproape, il iubesti atat de mult incat ai devenit sufocanta este posibil sa il indepartezi de tine in loc sa il apropii. Nici un barbat nu vrea sa vada cum femeia de langa el este dispusa sa faca orice pentru a-l avea aproape. Barbatii simt nevoia sa concureze si nu le place sa li se ofere absolut totul pe tava. Din acest motiv, el se va indeparta odata ce observa ca esti dependenta din punct de vedem emotional de el.

Nu stiti sa comunicati

Comunicarea este una dintre cele mai importante calitati ale unui cuplu. Este foarte important sa stiti sa comunicati unul cu celalalt daca va doriti o relatie perfecta. Lipsa comunicarii nu duce decat la interpretari gresite din partea voastra si ulterior la certuri. Daca nu stiti sa abordati anumite subiecte nu veti face decat sa inrautatiti situatia si astfel veti incepe sa aveti discutii de prisos, certuri din motive banale sau alte lucruri care va influenteaza relatia. Este foarte important sa ii spui partenerului ceea ce simti fara sa ii reprosezi anumite lucruri . In cazul in care incepi sa ii reprosezi anumite lucruri vei avea de-a face cu vesnicele si ineterminabilele discutii si gesturi urate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *