Naruto Storm Revolution in Septembrie 2014

naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-revolution-artworkPresedintele lui CyberConnect2 (CC2), Hiroshi Matsuyama a vorbit recent cu diferite puncte de vanzare la evenimentul „Bandai Namco Global Gamers Day in Las Vegas, Nevada (Statele Unite ale Americii). In doua noi interviuri vorbeste despre 3 lucruri interesante.

Primul lucru este ca CC2 tinteste sa vanda peste 1.5 milioane de copii ale lui Naruto Storm Revolution la nivel global. A fost mentionat intr-un interviu anterior de asemenea, dar am pierdut ceea ce vroia sa scoata in evidenta. Este un scop destul de mare, insa este foarte posibil de realizat, dupa parerea mea. Predecesorul jocului, Naruto Storm 3, a livrat peste 1.8 milioane de copii in Ianuarie 2014.

Al 2-lea lucru despre care ne vorbeste Hiroshi este fenomenul anime/manga cunoscut ca si Attack on Titan. Ei bine, un joc ce reprezinta seria. Cel care a luat interviu l-a intrebat pe Hiroshi daca nu ar fi minunat ca cei de la CyberConnect2 sa faca un joc Attack on Titan. Acesta a raspuns pozitiv si entuziasmat ca da, insa acest lucru nu ar trebui interpretat ca o confirmare in altceva decat ca Matsuyama considera ca ar fi fost grozav daca CC2 ar lucra la asa un joc.

In cel de-al 2-lea interviu, Matsuyama dezvaluie o data de lansare destul de timpurie pentru Naruto Storm Revolution. Jocurile Naruto sunt lansate in America de Nord deobicei marti. Storm Revolution poate fi o exceptie, insa credem ca ar putea sa apara pe 9 Septembrie in America de Nord. Bandai Namco Games a confirmat o lansare in septembrie 2014, cu toate acestea, acestia nu au anuntat oficial o data exacta, ci doar o luna. In alte cuvinte ar putea chiar sa apara pe 8 sau 9 septembrie dupa cum circula zvonurile.

Naruto Shippuden : Ultimate Ninja Storm Revolution este ultimul joc in seria aclamata Naruto Storm, realizata de Namco Bandai si CyberConnect2. Acest joc va contine jutsu-uri de echipa si peste 100 de personaje jucabile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *