Nebunia sarbatorilor, recordurile pentru decoratiuni

Cu totii asteptam perioada de iarna a anului cand sarbatorile de iarna aduc traditii ce incanta si aduc aminte de copilarie sau de copilul din noi. Bradul de Craciun, casa impodobita sunt imagini ce greu le uiti si poate ca de la an la an incerci estetic si altceva. Insa cu siguranta nu este ceea ce ai dori sa uiti, sa treci peste.

Unii isi duc o astfel de placere la extrem. Si cazul unei familii din Australia dovedeste asta. Trei copii si parinti dornici de aventura. Acestia au intrat in Cartea Recordurilor pentru intreaga munca. Nu mai putin de 500,000 de beculete de Craciun au impodobit intreaga casa. Familia Richards si-a depasit recordul de 502.165 de luminite.

Ambitia acestora a fost mai intai marcata in 2011 cand 331.038 de beculete au decorat casa acestora. Insa recordul lor nu a rezistat mult caci o familie din New York a depasit un an mai tarziu ceea ce australienii incercasera. Si pentru ca nu s-au dat batuti au inceput inca din octombrie sa depaseasca din nou recordul. De data aceasta se asteapta ca factura la lumina sa fie undeva la valoarea de 2500 de dolari. Se pare insa ca o companie locala este dispusa sa plateasca aceasta factura doar de mandria de a avea un localnic unic care sa fi reusit sa doboare mai intai propriul record si mai apoi sa stabileasca un altul greu de depasit.

Cu 50 de kilometri de cabluri insa bine ascunse, o munca titanica la acare au participat intens toti membrii familiei se pare ca familia in cauza are si uns cop nobil cu asta. Promit sa deschida curtea pentru vizitatori si cu banii stransi sa faca donatii. De apreciat in conditiile  in care luminile de Craciun sunt apreciate de toata lumea, o placere deosebita pentru toti de la mic la mare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *