Noutati Foursquare

fourscquareCe s-a intamplat cu jocul lui Foursquare?

Foursquare fie schimba sau elimina multe din caracteristicile competitive cu care utilizatorii sunt obisnuiti, incluzand mayorshipurile, insignele si clasamentele, la ceea ce se refera Foursquare ca fiind mecanicile jocului a aplicatiei.

In Swarm, Foursquare opteaza pentru stickere in fata insignelor. Cand faci un check-in, ai optiunea de a adauga un sticker, similar unui emoji, avatarului tau pentru check-in. Swarm vine preincarcat cu 10 stickere, dar compania spune ca utilizatorii vor fi capabili sa deblocheze mai multe stickere, in timp ce dau check-in in mai multe locuri, similare cu modul in care insignele functionau in aplicatia originala. Utilizatorii vor fi inca capabili sa vada toate insignele ce le-au castigat anterior in „Trophy Case” in aplicatia Foursquare, si nu vor fi capabili sa castige altele noi pana nu se schimba aplicatia.

Mayorships, una din caracteristicile pentru care Foursquare a devenit cunoscut pentru prima data, a fost de asemenea reimaginata. Acum, in afara de a se intrece cu toti cei 50 de milioane de utilizatori FoursQuare pentru un singur mayorship, utilizatorii pot sa se intreaca in grupurile prietenilor. Pentru prima data, o singura locatie vor fi capabila pentru mai multe mayorshipuri.

In plus, check-in-urile nu se mai acorda puncte si nu este un clasament in care sa iti compari scorul cu cel al prietenilor tai.

Noi metode de a distribui, planui si distribui a cartierelor

Foursquare a scos doua noi caracteristici cu Swarm, planuri si distribuirea a cartierelor, ambele care sunt realizate pentru a-i ajuta pe utilizatorii sa-si aranjeze intalniri cu prietenii din apropiere.

Cu planurile, ce au propria sectiune in Swarm, utilizatorii pot posta mesaje si invitatii in ultimul minut, si nota va fi trimisa prietenilor ce sunt din aceiasi zona. Distribuirea cartierelor este mai pasiva, cand aceasta setare este activata, prietenii tai pot vedea ce se intampla in acelasi cartier.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *