Obtine ochii mari prin intermediul machiajului

Stim cu totii ca femeile apeleaza la foarte multe trucuri pentru a arata cat mai bine. Sigur ca si machiajul este unul dintre trucurile zilnice la care oricare femeie apeleaza.

In ziua de astazi nu prea exista femei care sa iese din casa fara sa aiba macar un pic de machiaj. Un rimel sau un ruj sunt lucrurile esentiale de care orice femeie are nevoie in geanta ei.

Ochii sunt fraa doar si poate cei care transmit cele mai multe si sunt cei mai expresivi. De regula, ei sunt cei care transmit starile de spirit ale oamenilor si care tradeaza o stare rea sau buna a omului.

De asemenea, ochii mari sunt chiar poate ca cei mai expresivi pentru ca ei transmit mai multe lucruri fiind si foarte apreciati. Multe femei au ochii mici si si-ar dori cu siguranta sa aiba ochii mai mari insa nu stiu care sunt trucurile pentru a obtine acest efect. De fapt, exista anumite trucuri de care trebuie sa tineti cont daca va doriti sa para ca aveti ochii mai mari.

Daca nu cunoasteti care sunt regulile pentru a crea un efect de ochi mai mari, iata care sunt acestea:

In primul rand, trebuie sa va curbati genele pentru ca ele sunt primele care creaz iluzia unor ochi mai mari. Inainte sau dupa ce ati dat mascara, in functie de preferinte nu uitati sa curbati genele cu ajutorul unui clestisor.

Apoi, nu uitati niciodata de genele de jos care trebuie si ele rimelate pentru un efect de ochi mai mari. Cu cat aplicati mai mult rimel pe genele de jos cu atat va parea ca ochii sunt mai mari.

Apoi, puteti sa va aplicati gene false deoarece acestea vor crea iluzia unor gene mai lungi si implicit ochii mai mari.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *