Online gasesti de toate

paravan cada

Ce ti-e si cu internetul asta…nu trebuie sa faci nimic si primesti, mura-n gura, tot felul de chestii informative din ce domeniu iti pofteste inimioara.

Vrei sa mananci ceva bun? Cauta pe internet! Tot ce ti-ar putea trece prin minte, de la antreuri, ciorbe, supe, specialitati locale si internationale pana la nelipsitul desert. Vrei sa cumperi ceva? Trebuie sa dai doar un click, sa spui ce vrei si pac. Solutia apare in cateva secunde. Vrei sa inchiriezi, sa vinzi, sa lucrezi, sa orice? Aici e locul potrivit!!

Am primit pe mail zilele trecute propuneri si sugestii pentru vacante. Atat de multe ca nici nu stii la ce sa te opresti. In toate colturile lumii, pentru toate buzunarele, pe toate gusturile!

La ce sa te opresti? Europa, Asia, Africa, Australia, Americile, toate te cer, toate vor de musafir, de la cateva zile pana la…cat te tine buzunarul. Cum zicea mamaie anul trecut cand am fost in Thailanda: maica, pe vremea mea nici nu ieseam din sat si acuma voi va duserati pana unde nu se mai vede pamantul!

Chiar asa a si fost, ca era departe, departe, dar frumos..si scump, ca am strans dupa aia cureaua la inca o gaura sa platim imprumutul. Dar a meritat! Asa ca anul asta nu am avut nici o ezitare: iau imprumut, impachetez si dispar.

De data asta am ales ceva mai aproape, o tara vecina, de-a noastra, fosta comunista, dar foarte cautata pentru peisaje si servicii: Slovenia. Conditii excelente la preturi rezonabile, calitate a serviciilor incontestabila pentru ca unii stiu sa faca bani!

Am ajuns in Ljubljiana, oras frumos si mare, curat ca in Vest, nu ca intr-o tara fosta comunista. Cu strazi largi, luminoase, piete colcaind de marfuri care-ti vrajesc ochiul si simturile, cu vegetatie multa si tot verde curat.

Hotelul a fost si el o mare surpriza. Mobila noua, de lux, totul ca in revistele de decoratiuni interioare, plus un minunat aparat de masaj, un fotoliu mare, de piele, care iit masa tot spatele.

Baia? Un vis! Obiectele sanitare, culmea, de-ale noastre, romanesti mi-au umplut inima de bucurie. Cazile erau dotate pana si cu paravane cada .Uite domne ca si noi romanii putem face treaba faina. Produsele, ca le-am cautat pe net, sunt foarte bune calitativ, si accesibile la pret si pentru ei dar si pentru noi. Si arata bine bine de tot. Mi-am promis sa ma uit si eu acasa pe net sa caut ca poate schimbam si noi toate de prin baie cu din astea care pareau asa de elegante.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *