Paianjeni in mancare

paianjeni

La un moment dat, ai auzit pe cineva care ti-a spus ca in timpul somnului, vei consuma, in medie, sapte paianjeni. Avem vesti bune! Nu este adevarat.

Potrivit expertului in arachnide de la Muzeul Burke, Rob Crawford, aflam ca o persoana care doarme si ar inghiti un paianjen viu, ar dezolta nenumarate complicatii, iar acest lucru iese din discutie. Niciun astfel de caz nu a fost inregistrat nicaieri in stiinta sau in literatura de specialitate. Paianjenii vad oamenii la fel de infricosatori pe cat ii vedem si noi pe acestia.

In primul rand, oamenii se misca mult in timpul somnului, iar acest lucru ii va determina pe paianjeni sa fuga de patul in care dormi. In al doilea rand, paianjenii nu sunt sinucigasi- nu isi doresc sa se tarasca in gura ta ca apoi sa nu mai vada niciodata lumina zilei. De asemenea, respiratia ta in timpul somnului, ca si miscarile tale frecvente, va determina ca painjenul sa se duca in orice alta parte, mai putin inspre tine.

Sa nu mai mentionam ca, daca un paianjen ar intra in gura ta probabil te-ai trezi. Gandeste-te, chiar si cei care dorm foarte profund s-ar trezi in momentul in care o vietate cu opt picioare i se plimba prin gura. Deci poti respira usurat, deoarece este aproape imposibil sa inghiti un paianjen in timpul somnului.

Paianjeni in mancare.

Vestile rele, apar abia in momentul in care, expertii au gasit paianjeni si alte insecte in mancare. De exemplu, potrivit unor cercetari, exista 60 de insecte sau mai mult, la 100 de grame de ciocolata, iar untul de arahide pe care il iubesti atat de tare are aproape 30 de fragmente de insecte. Aproape tot ce mananci are urme de insecte in compozitia sa.

Insa acest lucru este unul normal. Este aproape imposibil sa eviti existenta insectelor din mancarea ta. Asa ca nu te panica, insectele din mancare nu te vor ucide. De fapt, insectele sunt chiar benefice pentru tine, deoarece sunt o sursa principala de proteine, asemeni celor gasite in carnea de pui, vita sau peste.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *