Pasi in achizitionarea unui TV second hand

Televizoare

TelevizoareEste pretul justificat?

Pretul unui set de televizoare second hand depinde de un numar de factori, ca distanta de timp de la momentul in care a fost cumparat pana in momentul in care a fost vandut, prezenta sau absenta caracteristicelor speciale, modelul si brandul televizorului si asa mai departe. De exemplu, un televizor care a fost folosit pentru un an si pus la vanzare va fi scump, comparat cu unul care a fost folosit mai mult de 5 ani si pus la vanzare. Un televizor cu plasma va fi mai ieftin, comparat cu unul LED si asa mai departe. Stramteaza-ti alegerile pe baza preferintelor tale, si apoi verifica daca merita si valoarea banilor este respectata.

Se incadreaza in bugetul tau?

Desigur, preturile au iesit prin acoperis, dar nu este un motiv sa renunti. O varietate de seturi de televizoare secondhand cu diferite configuratii pentru a se potrivi alegerilor consumatorilor sunt disponibile pe piata. Realizeaza-ti cercetarea, si verifica mai multe magazine. Decide pentru ce ai nevoie de acel televizor, si ce tip de nevoi iti indeplinesc. Pune-ti un buget, si apoi cauta acele bugete care se potrivesc bugetului tau.

Este imaginea clara?

De indata ce te-ai decis asupra unui model, brand, si pretul televizorului, incepe sa testezi diferite televizoare. Sa primesti o imagine clara pe ecran este o necesitate fundamentala, si nu ar trebui sa fie compromisa. Daca cumperi un LCD sau un TV LED, verifica factori precum contrast, motiune video, compatibilitate HD, rezolutie, culoare si calitate video, si asigura-te ca iti place ceea ce vezi. Unele set-uri de televiziune au ecrane care produc o imagine cu puncte peste tot. Se vede de la sine ca ar trebui sa renunti la un astfel de televizor.

La sfarsitul zilei cand te vei aseza pe canapea si vei vedea cat de putini bani ai investit intr-un televizor, iar imaginea pe care o vezi este clara ca lacrima, satisfactia va fi deosebita.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *