Pasii pe care trebuie sa ii urmezi daca vrei sa iti faci noi prieteni

In ziua de astazi putem sa ne facem prieteni cu foarte multe ocazii avand in vedere ca avem o gama foarte variata de posibilitati. Putem sa facem diferite lucruri si sa ne facem noi prieteni.

Sigur ca in toate momentele vietii putem sa ne facem prieteni avand in vedere ca urmam studii sau alte lucruri. De regula, in socala gimnaziala avem niste prieteni, la liceu avem o alta serie  de prietenie, la facultate o alta serie iar la serviciu de asemenea. De foarte putine ori se intampla sa ramana anumiti prieteni de la o etapa la alta. Asadar, trebuie sa iti faci noi prietenii.

Totusi, daca ai exploatat site-urile de socializare si tot nu ti-ai facut prieteni trebuie sa apelezi la alte lucruri. Asadar, este foarte important sa tii cont de anumite lucruri daca iti doresti sa ai prieteni. Iata ce poti sa faci:

In primul rand, trebuie sa te implici in diferite activitati extrascolare sau extra-program. Daca ai un naumit program, nu te du acasa dupa ele si incearca sa t eintegrezi in diverse grupuri. Exista multe asociatii sau cluburi de voluntariat unde cu siguranta vei gasi foarte multe persoane.

Apoi,  invata sa retii numele persoanelor cu care vorbesti. Este foarte important sa retii numele acestor persoane chiar daca de cele mai multe ori oamenii uita acest detaliu.

Daca reusesti sa memorezi numele celor cu care faci cunostinta iti va fi mai usor sa ii strigi atunci cand ii vezi prin scoala, prin parc sau in club.

Sunt anumite persoane care incearca sa memoreze numele facand asocierea cu alte persoane cunoscute. De ex, Ionut il cheama si pe varul meu, Andrei este fratele meu, etc. Memoreaza numele si vei surprinde placut pe toata lumea, fiind mai usor sa te apropii de ei ulterior sau sa porti o conversatie interesanta.

Apoi, trebuie sa mai si intretii noile relatii insa trebuie sa o faci cu persoanele pe car ele consideri potrivite. Nu incerca acest lucru daca nu consideri ca persoana respectiva iti poate fi prietena.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *