Pastreaza-ti curatenia in garderoba!

De cate ori nu vi s-a intamplat sa aveti un dulap complet dezordonat si sa nu stiti pur si simplu cu ce sa va imbracati? Probabil ca de multe ori va intrebati care sunt factorii care influenteaza cel mai mult dezordinea din garderoba.

Oricum ar fi, dezordinea in dulapul cu haine ne lasa mereu impresia ca am pierdut pur si simplu controlul asupra lucrurilor. Nu stii cu ce haine trebuie sa te imbraci dimineata, mai ales ca este atat de dezordine. Asa poti intarzia sa ajungi la birou, sa fii stresata sau sa iti strici intreaga zi.

Asa se face ca femeile descopera pe zi ce trece tot mai mult rafturile de la Ingeco in Romania. Depozitarea hainelor, si nu numai, este mult mai usoara in momentul in care exista suficiente rafturi pentru organizarea lucrurilor. In cazul in care te intrebi ce ar trebui sa faci pentru a avea curatenie in garderoba, va vom oferi cateva sfaturi care va vor ajuta in privinta acestei organizari. Iata care sunt acestea:

  1. In primul rand, cel mai indicat este renunti la hainele pe care nu le porti. Este posibil sa descoperi ca mai toate hainele au povestea lor, ca sunt luate intr-un moment unic sau ca le-ai purtat la diferite evenimente speciale din viata ta. Acest lucru te poate face sa iti fie foarte greu sa renunti la haine. Ei bine, nu iti mai pierde vreme cautand diferite haine pe care nu mai vrei sa le porti si scapa de hainele demodate, nefolosite sau care nu iti mai vin. Astfel, curatenia in dulapul tau nu va mai fi o problema.
  2. In cazul in care ai o haina pe care nu ai mai purtat-o de mai bine de un an de zile, cel mai indicat ar fi sa o arunci sau sa o pui in alta parte. Sigur ca nu vorbim despre faptul ca te uiti in garderoba si ai o rochie foarte sofisticata pe care ai purtat-o doar la evenimente, asa ca va trebui sa o arunci.
  3. De asemenea, stim ca majoritatea femeilor ajung sa fie foarte nostalgice atunci and arunca o privire in dulapul cu haine. Este posibil sa vezi o rochie pe care ai purtat-o cand ai absolvit liceul sau facultatea, iar acestea nu mai trebuie sa existe in garderoba ta. Poti sa iti faci o fotografie si sa o pastrezi de dragul vremurilor in care ai purtat-o, pentru ca nu are niciun rost sa o pastrezi in dulap, inutil.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *