Pauzele cheia marilor succese

Pauze dese

Pauze deseMajoritatea oamenilor simt o presiune in crestere pentru a realiza mai multe la munca, a realiza scopuri mai mari, a stimula vanzarile si sa ajunga la un profit mai mare. Majoritatea apelurilor de cerere de orele de dupa munca in spatele biroului, duc la scaderea timpului de familie sau personal. Cu toate acestea pentru, buna starea ta emotionala, mentala si fizica este important sa te indepartezi de jobul tau. Clar, nu trebuie sa iti desconsideri munca, dar in loc de acest lucru incearca sa petreci si putin timp personal.

Ai putea fi nevoit sa apelezi la strategii de administrare a timpului pentru a-ti elibera o ora sau doua intr-o zi, insa va fi un timp bine petrecut. Mintea ta are nevoie de o eliberare mentala de la presiunile de la locul de munca. Prea multe ganduri si prea multe ore investite intr-un loc duc la stres si oboseala.

Ia-ti mici cnatitati de timp si fa-ti o promisiune ca vei lasa toate gandurile de la munca in urma. Permite-i mintii tale sa evadeze, chiar daca este pentru un scurt timp. Vei gasi ca te poti intoarce la birou si la proiecctele tale, cu un sens nou de motivatie si inspiratie.

Fa o plimbare. Evadeaza in timpul pauzei tale de amiaz, chiar daca este pentru 20 sau 30 de minute. Indreapta-te catre cel mai apropiat parc, sau cutreiera pe strazile de langa biroul tau. Mai ales scenariile, observa detaliile din orasul tau si gaseste frumusetea in micile minuni care te inconjoara.

Nu numia ca exercitiile iti vor face sangele sa pompeze si te vor invigora, dar mintea ta va fi reimprospatata de schimbarea ritmului. Pana cand te intorci la birou, te vei simti mai motivat sa-ti termini proiectul si sa rezolvi datele limita. Un spirit refacut si energie imbunatatita te va ajuta sa realizezi scopurile, permitandu-ti sa te relaxezi la sfarsitul zilei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *