Razer anunta consola viitorului

Razer Micro consola

Razer Micro consolaIn timpul conferintei Google I/O in San Francisco, Razer a anuntat o noua micro consola pe care CEO-ul Ming-Liang Tan, o descrie ca si consola viitorului. Consola este imputernicita de Android TV, o noua platforma de divertisment pe care Google a anuntat-o tot la aceiasi conferinta, si va difuza filme, muzica si alte aplicatii. Dar concentrarea principala este gaming-ul, dupa cum spun cei de la Razer. Utilizatorii pot naviga pe consola celor de la Razer ce nu are un titlu inca, prin intermediul unei aplicatii speciale pentru mobil care ruleaza pe orice tableta sau smartphone Android. De asemenea are un suport pentru controlul prin voce.

Tan a spus intr-o declaratie ca aceasta este o consola a viitorului. Construita pe platforma celor de la Google incredibila, Android TV, micro consola Android incorporeaza nu numai gaming-ul casual si hardcore, dar si muzica, filme si alte aplicatii de divertisment si sociale, toate pe un sistem care este la un pret accesibil.

Accesibil este cel mai aproapiat termen de pret pana acum, in timp ce Razer inca nu a anuntat un pret oficial pentru acest sistem. Echipa de la Razer ce munceste la micro consola este acelasi grup din spatele liniei de laptop Razer Blade, tableta de gaming Razer Edge si prototipul de PC modular Project Christine.

Nu stim prea multe inca despre ce este sub capota, dar dispozitivul se lanseaza in aceasta toamna, asa ca nu trebuie sa asteptam prea mult timp pentru a afla mai multe. Putem vedea imagini cu consola randata, insa nu finala mai sus.

Micro consola bazata pe Android a celor de la Razer are aceleasi oferte ca Amazon cu Amazon Fire Tv, de asemenea si sistemul Ouya. Este unul din multele dispozitive noi care sunt in lucru pentru Android TV. Google munceste de asemenea cu companiile TV, precum Sharp, Sony si LG, de asemenea si Asus, pentru produse speciale Android TV.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *