Rezidenta secundara: cum sa scoti profit din casa de vacanta

Exista foarte multe solutii in care puteti rentabilizata casa de vacanta. De fapt, mai intai de toate este destul de important sa stiti ca este foarte important modul in care va hotarati sa va achizitionati o casa de vacanta sau sa faceti una.

Este foarte important ca in momentul in care va hotarati sa va cumparati un teren, sa cautati o zona cat mai frumoasa. Este important sa tineti cont ca de regula, zonele mai retrase sunt si mai ieftine si la mai mare cautare. Sigur ca nu trebuie sa va retrageti chiar in pustietate deoarece nu veti fi prea accesibili din punct de vedere al turismului insa este important sa alegeti o zona cat mai linistita.

Intre locuri de munca, taxe si intretinere, costul de a mentine o a doua casa este de regula de 3% din totalul intregii case, asa cum declara un specialist in imobiliare de lux.

Datorita faptului ca aceste costuri sunt destul de mari, pentru a  obtine  un buget mai substantial, unii proprietari aleg sa isi maximizeze proprietatea prin inchirierea terenului sau a suprafetei pentru o perioada din an. Acest lucru este valabil de regula pentru tinerii, pentru care a avea o  a doua casa este un adevarat avantaj deoarece poate fi destul de profitabil.

De cele mai multe ori, doar chiria pentru o luna de zile recupereaza mai multe decat taxele pentru intretinerea locuintei. Este foarte important sa aveti grija de proprietate. In societatea in care traim nu este foarte usor sa reusiti sa aveti grija de toate bunurile, mai ales daca cea de-a doua casa se afla undeva la o distanta destul de mare de domiciliul stabil. In acest caz, ca si masura de prevenire puteti sa montati anumite sisteme de supraveghere sau de control care va vor ajuta sa monitorizati zona in care este amplasata casa de vacanta. Puteti sa apelati la o firma specializata care are toate dispozitivele de care puteti avea nevoie la indeamna. Recomanda sa accesati pagina rfidshop deoarece aici veti gasi numeroase sisteme de control si alte sisteme automate.

Apoi, este foarte important ca in perioada in care nu puteti sa mergeti pe la aceasta resedinta de vacanta sa existe cineva in zona care sa mai monitorizeze din cand in cand zona. Sezonul asaltat de turisti va trebuie sa va stabili la cel de-al doilea domiciliu pentru a putea primi oaspetii cu caldura si ospetime.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *