S-au inventat parcarile pentru femei

Probabil ca mai mereu cand esti la volan vei vedea o domnisoara care nu este la fel de priceputa in ale condusului cum si-ar dori si in momentul in care aceasta se decide sa parcheze situatia nu este decat una comica. Studiile spun ca barbatii sunt mai inclinati catre sofat deoarece au o atentie distributiva mai buna si pentru ca au o orientare in spatiu mai dezvoltata decat femeile. Chiar si asa sunt si femei care pot conduce foarte bine, mult mai bine decat unii barbati cu ani de experienta in spatele volanului.

In momentul in care parchezi trebuie sa te incadrezi destul de bine cu automobilul pentru a reusi parcarea. Daca spatiul este unul limitat te poti chinui putin pana cand vei ajunge in pozitia dorita. Aceasta problema este una cu care ne confruntam toti cand parcam, in special femeile.

Ei bine in Coreea de Sud aceasta problema se pare ca este solutionata deja. Guvernul coreean a decis sa realizeze spatii de parcare destinate in special femeilor. Ideea este una care vine in sprijinul soferitelor care au dificultati in arta parcarilor. Spatiile vor fi pentru inceput facute doar in Seoul, capitala Coreei de Sud. Acestea vor fi delimitate in mod special. Poate ca suna ciudat, dar vor fi delimintate folosind vosea de culoare roz si o imagine cu o femeie pictata pe suprafata locului de parcare. Pe langa aceste detalii, spatiile de parcare vor fi mai mari atat in latime cat si in lungime.

Aceasta actiune va starni probabil contradictii intre femeile si barbatii din Coreea de Sud. Locurile de parcare vor fi mai mari si vor ocupa mai mult spatiu, in consecinta totalul locurilor de parcare se va micsora ce poate nemultumi barbatii.

Ca si cum asta nu ar fi de ajuns, barbatii care vor fi parca in locurile destinate femeilor vor fi amendati pentru parcare neregulamentara.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *