Saluscontrols.ro instaureaza inovatii in automatizarea sistemelor de incalzire centrala in Romania

termostate de camera

Saluscontrols.ro este o firma infiintata in 2004, in Marea Britanie si este furnizor global de tehnologii si solutii de control electronic pentru pietele industriale, comerciale si de larg consum. Astfel, saluscontrols.ro ofera o adevarata inovatie in Romania, aducand in prim plan termostatele iT500 si iT600. iT500 este un termostat controlat prin internet prin intermediul caruia puteti accesa si controla sistemul de incalzire si A.C.M. PC-ul si smatphone-ul se conecteaza la sistem folosind internetul prin intermediului sistemului de tip wirelees/ fara fir. Produsul iT500 dispune de 3 sisteme de comanda: o zona de incalzire, doua zone de incalzire (necesita sezorul iT300 pentru a doua zona) si o zona de incalzire + A.C.M. Noul sistem iT600 include o gama mai variata de produse, incluzand un sistem Wireless iT600, cu fir sau un Sistem iT600 NSB.

Saluscontrols.ro comercializeaza pe piata propriile brand-uri de termostate si sisteme de energie regenerabila pentru a usura viata oamenilor intr-o maniera cat mai eficienta si confortabila. Astfel, saluscontrols.ro ofera o gama completa de solutii pentru incalzire si pentru gestionarea energiei cu scopul de a incorpora solutii inovative simple si usor de realizat in aplicatii comerciale sau rezidentiale.

Saluscontrols.ro este o firma cu o extindere foarte mare, avand reprezentare directa in 12 tari si raspandire in alte 40 de tari. Intreaga companie Saluscontrols.ro reuseste sa inregistreze o crestere enorma in Europa pe piata sistemelor de control a instalatiilor termice. Datorita simplitatii, valorii si expertizei, firma cu renume regasita pe site-ul saluscontrols.ro a devenit una dintre cele mai cunoscute firme, la nivel mondial, pe piata de sisteme de control a instalatiilor termice.

Importanta automatizarii sistemelor de incalzire centralizate

Valoarea maxima a raportului performanta tehnica/ valoarea investitiei este extrem de importanta. De fapt, acesta este factorul care sta la baza unei analize de solutii de automatizari pentru o centrala termica. Pe langa raportul dintre calitate si pret, in vederea clasarii importantei automatizarii sistemelor de incalzire pentru centrala este foarte important si sa se tina cont si de regimul hidraulic primar si secundar, respectiv functionarea in sisteme cu debit variabil si functionarea in sisteme cu debit constant de agent termic.

Atunci cand se vorbeste despre procesele de incalzire si cele de prepararea a apei calde de consum, obiectivul principal al reglarii consta in mentinerea unei marimi reglate la valoarea prescrisa, in conditiile costurilor minime. In acest timp, trebuie sa fie respectate si cerintele care privesc parametrii optimi de confort.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *