Samsung Galaxy S4 ia foc langa o fetita care doarme

S4 ars

S4 arsAdolescenta din Texas, Ariel Tolfree, a primit o trezire nu tocmai placuta, atunci cand smartphone-ul sau Samsung Galaxy S4, a luat foc peste noapte, in timp ce ea dormea langa el, potrivit unui raport de stiri. Incidentul este ultimul, intr-un sir de focuri ce au legatura cu bateria telefonului Samsung.

Tatal lui Ariel, Thomas Tolfree, a spus la o televiziune locala, KDFW, ca intregul telefon s-a topit, plasticul acestuia, sticla, nici nu poti spune ca era un telefon. Ariel, in varsta de numai 13 ani, spune ca telefonul a alunecat sub perna sa, in timp ce dormea.

Cand un miros de ars a trezit-o, a descoperit ca telefonul sau s-a spart si s-a topit, facand o gaura prin perna sa. Aceasta sustine ca nu s-a gandit prea mult la acest lucru, s-a culcat inapoi, apoi cand s-a trezit din nou, gaura din perna era mai proeminenta. Tatal acesteia adauga ca suspecteaza ca bateria telefonului s-a supraincalzit si s-a umflat.

Mai devreme anul acesta, Daily Mail a raportat ca o femeie din Anglia, s-a trezit langa telefonul sau Samsung Galaxy S4 „sfaraind” langa patul acesteia, dupa ce l-a lasat la incarcat peste noapte. In iulie, anul trecut, un barbat din Hong Kong sustine ca S4-ul sau a explodat si i-a ars casa si Mercedes-ul.

Anul trecut, in luna decembrie, s-a raportat ca Smasung, a incercat sa acopere un videoclip in care un client nemultumit, se plangea ca telefonul sau Galaxy S4 a luat foc.

Un purtator de cuvant de la Samsung, le-a spus celor de la Fox, ca telefonul lui Ariel avea o baterie inlocuitoare, in loc de componentul original Samsung si a spus ca produsele sale sunt sigure. Mai mult decat atat, manualul de utilizare a lui Galaxy S4 avertizeaza despre acoperirea telefonului cu asternutul, restrictionand astfel fluxul de aer, si putand sa realizeze o explozie sau un foc, desi unii consumatori nu sunt constienti de risc.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *