Scapa de faliment

Falimentul

FalimentulEste o posibilitate sa-ti intorci situatia financiara si sa incepi sa apari din umbra, insa este nevoie de munca, deseori o multime de munca.

Iata cateva metode de a evita sa fii falit :

  • Vorbeste cu un profesionist

Aceasta nu este o solicitare pentru a oferi afacerii sau a sprijini orice serviciu. Aminste-ti, imi urasc slujba si nu vreau sa te ajut sa ai grija de banii tai. Cu toate acestea, iti recomand sa gasesti un planificator financiar certificat care te poate ajuta sa implementezi un plan financiar. Hai sa fim sinceri, majoritatea oamenilor nu au nici un indiciu cand vine vorba de bani.

Am clienti cu 500.000 de dolari in cash si nu au idee ce inseamna un fond mutual. Nu este ca sunt prosti, doar ca nu au avut timp sa invete. Pe deasupra acestui lucru, jargonul de investire este confuz si de multe ori intimidant.

  • Foloseste doar cash

Prea multi oameni au cazut victima in a se gandi ca pot sa-si foloseasca cardul de aceasta data si vor putea sa plateasca cand vin facturile.  Acea achizitie se transforma in 2 si apoi in 40.000 de dolari in datorii Visa si MasterCard. Daca crezi ca esti mai inteligent decat atat si vei folosi cardul de credit, am o veste pentru tine, nu merge nici asa. Vei sfarsi cheltuind si fiind lovit cu 35 de dolari pentru acoperirea taxelor fara acoperire. Introdu in buget acele nevoi si incearca sa platesti cu cash pentru a nu plati in plus sau a avea datorii. Putina rabdare nu strica niciodata.

  • Taie din cheltuieli

Nu vorbesc despre anularea puterii tale si traind cu paste, vorbesc despre lucruri care se pot limita, evita sa cumperi lucruri de la cinema, redu-ti canalele de pe televizor de la 800 la 200, si in general evitand sa cumperi orice din impuls. Acest lucru se poate face, este foarte nasol, insa se poate face.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *