Scapa de stresul de la serviciu

Vrem sau nu, fiecare dintre noi petrecem o parte foarte mare la serviciu.  Serviciul este cel care ne ocupa o parte destul de mare din timp si din viata. Din acest motiv este foarte important sa faci astfel incat sa stii sa te impui si sa iti spui punctul de vedere. Este posibil ca de foarte multe ori sa te confrunti cu tot felul de probleme la serviciu si sa simti ca pur si simplu nu ai cum sa faci fata. De fapt, cand esti la inceput si esti proaspat angjat trebuie sa fii obisnuit cu ideea ca  nu vei fi vazut chiar atat de bine cum erau vazuti ceilalti colegi ai tai. Este imposibil sa reusesti sa fii unul dintre ei  si tot timpul ti se va parea ca esti defavorizat. Ei bine, acest lucru nu este adevarat si nu va trebui sa crezi asta.

Este foarte important sa faci astfel incat sa scapi de stresul de la serviciu. In cazul in care ai simtit vreodata  ca esti desconsiderat, ca nu esti apreciat pentru ceea ce faci poate ca ar fi mai bine sa spui acest lucru.

Daca vrei sa mai scapi de stresul de la locul de munca ai putea sa faci astfel incat sa fii un ascultator activ. In loc sa asculti cum seful tau incepe sa tipe si sa spuna tot felul de lucruri, cel mai bine ar fi sa fii  atent la ceea ce spune si eventual sa incerci sa ii faci pe plac. Incearca sa fii atent la eful tau si sa il lasi sa se descarce. Chiar daca tie ti se pare ca nu face mai nimic pentur el este destul de solicitanta meseria de manager. De el depinde buna functionalitate sau proasta functionalitate a firmei sau a afacerii. Asadar, trebuie sa asculti si de indicatiile lui chiar daca de multe ori ti se par rautacioase.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *