Schimba-ti domiciliul rapid si eficient

impachetare-transport-mobilaAm 20 de ani, iar acum jumatate de an, am facut alegerea de a nu mai sta cu parintii mei. Acum aproximativ 2 ani, parintii mei au facut alegerea de a merge fiecare pe drumul lui si de a se desparti, din cauza ca nu s-au mai inteles, pur si simplu au inteles ca nu mai merge. Dupa cum puteti sa va dati seama, eu avand liceul in curs a trebuit sa aleg cu cine sa raman, alegerea a fost una grea, fiindca nu am vrut sa supar pe nimeni. Dar am deci sa raman cu mama, fiindca ei ii era mai greu si este femeie, iar femeile nu sunt atat de puternice cand vine vorba de psihic, de aceea am decis sa raman cu ea s-o ajut. Lucrurile nu au mers prea bine de-a lungul timpului, dar eu cu mama am reusit sa ne descurcam sa traim decent.

Intre timp am avut parte de o binecuvantare si mi-am intalnit actuala iubita. Dupa ce am stat cateva luni impreuna, nu am mai putut sa stam unul departe de celalalt si am decis sa-mi caut un loc de munca in orasul in care sta ea si face facultate. In cele din urma am reusit sa-mi gasesc un loc de munca stabil si destul de comod in orasul in care sta ea si m-am mutat impreuna cu ea. M-am consultat cu ea, iar mutarea trebuia sa fie facuta foarte repede si intr-un mod profesionist pentru a nu-mi strica biroul de sticla atat de bine realizat si toate perifericele scumpe achizitionate de mine de-a lungul timpului.

De aceea am decis sa apelez la Bas Traslochi, o companie de realocari ce demonteaza mobila din casa, o impacheteaza, dupa care o remonteaza in noua locatie cu cel mai mare profesionalism. Cu ajutorul lor am reusit sa ma mut alaturi de prietena mea rapid si eficient, iar lucrurile mele au ajuns in noua locatie in cea mai buna stare.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *