Secretele masajului erotic

In viata sexuala poti include doua terapii speciale cum ar fi: cromoterapia si armaterapia. Aceste doua terapii fac de fapt parte din masajul erotic fiind excelente pentru relaxarea si energizarea vietii sexuale. Exsista cateva reguli de baza legate de masajul erotic. Pentru ca masajul erotic sa fie asa cum iti doresti trebuie sa ai in vedere anumite detalii. In primul rand patul trebuie sa fie perfect. In ce sens?

In primul rand este cel mai bun loc pentru un masaj erotic si in al doilea rand daca vrei sa ai o continuitate sexuala unde o poti avea daca nu in pat. De preferat este sa fiti amandoi cat mai sumar imbracati sau chiar sa fiti goi. Si temperatura camerei conteaza. Este de preferat sa nu depaseasca 26 de grade. Nu uita sa apelezi la mici trucuri precum lumanari, muzica, betisoare parfumate etc. Cand te gandesti prima data la masaj erotic ai in minte anumite lucruri cum ar fi uleiul de masaj. O tehnica pe care o poti invata din masajul erotic este acea ca trebuie sa incalzesti intai uleiul in plame iar aopi il poti aplica pe corp.

Nu uita de arome, sunt foarte importante in tehnica masajului. Un studiu arata ca 40% din barbati sunt excitati de aroma de levantica dar si de ciocolata. 30% din ei prefera lemnul dulce sau scortisoara iar 30% se excita la mirosul pielii partenerei. Se spune ca ciocolata neagra deschide apetitul sexual pentru pozitii si fantezii sexuale noi.

Daca totusi nu stii exact cum sa faci anumite lucruri poti merge intr-un salon de masaj erotic de acest tip Erotic Massage Bucharest   experimantand acest lucru.  Cu siguranta va fi o experienta noua si uimitoare pentru tine, dar vei invata si cateva tehnici ce tin de masajul erotic. Sau de ce nu poti intreba prieteni care au fost si au avut parte de asemenea experiente. Cu siguranta iti vor explica ei putin cate putin.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *