Shadowrun : Dragonfall

dragonfallWall1920x1200Shadowrun : DragonFall este o noua expansiune a campaniei pentru Shadowrun Returns. Aceasta campanie captivanta duce jucatorii in orasul Berlin si este impachetata cu noi caracteristici, caractere, mediu, arme, tehnologie cyber, inamici si alte imbunatatiri ale experientei Shadowrun Returns.

Omul intalneste magia si masinaria. In 2012 magia se intoarce in lumea noastra, trezind creaturi puternice ale mitului si legendelor. Printre ele era si marele dragon Feuerschwinge, ce a aparut fara avertisment din muntii Germaniei, dezlantuind focul, moartea si distrugerea in masa prin tara. Le-a luat 4 luni fortelor germane sa il doboare, iar cand au reusit, evenimentul a luat numele de DragonFall.

Au trecut 42 de ani de la incident, suntem in anul 2054 si lumea s-a schimbat. Dezvoltarea tehnologiei a adus o linie neclara intre masina si om. Elfii si Trolli merg printre noi, corporatiile nemiloase lasa lumea uscata, iar teroarea dominatiei lui Feuerschwinge este doar o amintire. Germania este impartita, devine o anarhie stabila cunoscuta ca Flux State controland orasul Berlin. Este un loc in care puterea este efemera, iar conexiunile potrivite pot face diferenta dintre succes si foamete. Pentru tine si echipa ta de shadowrunneri, nu este un loc mai bun in care sa-si castigi banii.

Acum o noua amenintare se ridica, asta poate insemna haos si devastare. O amenintare in care tu si echipa ta sunteti prinsi in partea opusa a unei conspiratii mortale. Singurul indiciu fiind soapte cum ca marele dragon Feuerschwinge poate sa fie in viata asteptand momentul oportun sa se intoarca.

Shadowrun : Dragonfall a aparut pe 27 Februarie 2014, pentru Windows, OSX si Linux, iar pretul sau va fi de 15$. Il puteti achizitiona de pe GOG sau Steam in varianta distribuita digital.

Jocul pare unul foarte reusit, desi cu grafica putin invechita, insa este foarte jucat, multi fani asteptand sa incerce noua campanie. Asteptam sa vedem ce se va mai auzi de-a lungul timpului despre acest joc.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *