Simulatorul de Ursi

cf2e94b7d2bab7fb8558d54417b65fbe_largeExploreaza, mananca lucruri, fii un Urs!

In ultima vreme au fost lansate o multime de jocuri in care joci rolul unui om, insa eu cred c-ar trebui sa apara si jocuri in care sa joci rolul unui animal, precum ar fi un urs.

Exista pe kickstarter un proiect de joc in care esti urs. Titlul iti ofera tot ceea ce trebuie sa stii despre un urs si este un titlu FPB (first person bear) si trebuie sa faci lucruri pe care le-ar face un urs, precum ar fi sa explorezi, sa mananci pesti si plante, sa lovesti orice iti sta in calea maretiei tale, crescandu-ti statisticle, dormind si descoperind misterele casei tale din padure.

Putine jocuri din trecut au realizat ceva si au fost rasplatite cu lauda universala, printre care EnviroBear si Banjo-Kazooie, dar nici unul nu a fost realist. De aceea Bear Simulator incearca sa obtina o simulare pe cat de realista posibil.

Unele dintre caracteristicile cheie pe care ar trebui sa le asteptam de la acest joc sunt :

  • Camera first-person fantastica, motor si control. Vederea first person si controlul ursului vor juca o parte extraordinara in joc in timp ce adauga o canitate mare de caracter. Acest lucru este o prioritate de baza si va fi dezvoltata pana va fi perfecta.
  • Sistem de lupta 
  • Lumea inconjuratoare cu multe de vazut si descoperit. 
  • O multime de vietati care vor popula lumea. Unul din punctele principale a lui Bear Simulator este sa fie un joc de explorare, asa ca nu ar avea sens daca nu ai avea ce gasi.
  •  O cantitate mare de secrete. 30 % din simulatorul de urs va fi format din zone secrete si obiecte.
  • Mult mai multe. Acestea includ abilitatile de urs, prieteni animale, moduri de a-ti personaliza ursul si posibil sprijin pentru dispozitivul de realitate virtuala, Oculus Rift.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *