Singuratatea nu este neaparat un lucru rau

lonely-girlTotul tine de acceptarea realitatii asa cum este

Nu poti sa-ti gasesti pacea evitand viata. Viata se invarte cu schimbari neasteptat, asa ca in loc sa la eviti, asuma-ti fiecare schimbare si experienta ca o provocare pentru maturitate. Fie iti ofera ceea ce vrei, fie te va invata care este urmatorul pas. Si aminteste-ti, sa-ti gasesti pacea in viata nu inseamna sa fi intr-un loc in care nu este galagie, nu exista provocari si munca grea. Inseamna sa fii in mijlocul acestor lucruri in timp ce ramai calm cu inima.

In fiecare situatie, tu iti alegi atitudinea

Fii determinat sa fii pozitiv. Intelege ca partea cea mai mare din suferinta si tristetea ta este determinata nu de circumstantele tale, ci de atitudinea ta. O persoana fericita nu este o persoana care e intotdeauna intr-o situatie buna, dar mai degraba o persoana care are intotdeauna o atitudine buna in fiecare situatie. Asa ca zambeste in fata celor care incearca in mod constant sa te raneasca, arata-le ceea ce lipseste in viata lor si ceea ce nu pot sa va rapeasca. Sa faci acest lucru inseamna sa ierti, inseamna ca poti alege intotdeauna fericirea in fata durerii.

Sa fii singur nu inseamna ca esti singuratic si sa fii singuratic nu inseamna sa fii singur.

Problema este nu intotdeauna in a fi singuratic, este sa te simti singur in prezenta altui om. Un om poate fi singuratic in mijlocul unui grup. Nu sunteti de acord? Asa ca amintiti-va asta si alegeti-va relatiile cu grija. Este intotdeauna mai bine sa fii singur, decat in compania unor persoane neagreabile. Si cand decizi sa te intorci pentru cineva, fa acest lucru pentru ca iti este mult mai bine cu aceasta persoana si esti mult mai fericit. Nu fa acest lucru doar de dragul de a nu fi singur.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *