Studentia si videochatul

Fara nicio indoiala studentia este perioada cea mai frumoasa a vietii, mai ales avand in vedere distractiile, viata lipsita de griji. Totusi, foarte multi dintre studenti nu se pot lauda chiar cu o viata foarte frumoasa de student pentru ca aceasta perioada este si o etapa a pragului intre maturitate si adolescenta. Chiar daca multi dintre studenti depind inca de banii parintilor si au un buget limitat, unii dintre ei sunt independenti si pare ca nu este foarte usor sa se descurce cu toate cheltuielile.

Tocmai pentru ca este destul de greu sa se descurce cu cheltuielile, o mare parte a tinerelor studente au ales viata videochatului. Sigur ca nu este o alegere de condamnat, ba chiar dimpotriva, poate fi una de apreciat. Spun ca este de apreciat pentru ca multe tinere sunt modele de videochat pentru a reusi sa se intretina in facultate.

Pentru ca m-am intalnit cu niste fete de la  www.charmstudios.ro am indraznit sa le pun cateva intrebari pentru a-mi potoli curiozitatea. Spre surprinderea mea, fetele erau multumite de acest job mai ales avand in vedere ca prin intermediul lui au reusit sa iasa din anumite incurcaturi. Iata cateva pareri a fetelor care lucreaza acolo si care va vor schimba parerea in ceea ce priveste meseria de model de videochat:

„Pentru mine a fost simplu. Am 35 de ani si oriunde m-as fi dus sa ma anagajez mi se intorcea spatele. Probabil ca varsta era un impediment si din acest motiv eram refuzata indiferent de job-ul pentru care aplicam. Imi pierdusem increderea in mine, mai ales ca trecuse printr-un divort si nu aveam de munca de un an de zile, ca sa nu mai zic ca am si o fetita de 10 ani care are nevoie de multe lucruri. Dupa ce am cautat atat timp am gasit un anunt cu charmstudios. Am incercat desi aveam impresia ca nu voi fi primita. Totusi, am fost primita in ciuda faptului ca am o varsta. Pentru mine job-ul acesta este foarte important pentru ca datorita lui imi cresc fetita, am bani sa cumpar de toate si in plus, am incredere in mine. Uitasem cum e sa fii apreciata de un barbat.”

„Numele meu este Corina si sunt studenta in anul 3, in Bucuresti. De fapt, sunt din Ilfov insa am venit aici ca sa studiez. Parintii imi trimiteau bani lunar insa niciodata nu erau suficienti. Numai ca sa platesc taxa la facultate, ai mei trebuiau sa faca niste eforturi enorme. Nu mai voiam sa apelez la ajutorul lor desi ei nu stiu care este job-ul meu din prezent. Am vrut sa fiu independenta asa ca am ales Charmstudios. Prima luna nu pot sa zic ca am castigat extrem de mult, la fel cum se intampla acum insa probabil acesta lucru s-a intamplat la inceput cand nu stim prea multe despre ce presupune acest job. Acum, m-am obisnuit. Pot sa zic ca sunt cu adevarat mandra de mine si de ceea ce fac. Ma intretin singura, mi-am cumparat o masina si imi permit sa merg in ce vacanta vreau eu. Pentru mine este suficient.”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *