Trateaza parul cu apa de ploaie

Multe din obiceiurile bunicilor sunt remedii naturiste, alternative pentru diverse cazuri de care ne lipsim pentru ca este mult mai usor sa apelezi la produsele moderne. Cum crezi insa ca isi conservau frumusetea doamnele pana cand sa apara tot felul de produse cosmetice? Din sirul acestora apa de ploaie este si ea benefica. Pentru par si nu numai. Daca am putea insa trece peste ideea de baza, caci vei corela poate totul cu saracia si metode „de balta” ai vedea adevaratul sens si de ce merita sa faci asta.

In primul rand aceasta nu contine calcar, nu este apa dura si chiar daca nu sa o consumi o poti folosi spre exemplu pentru spalat de vreme ce nu afecteaza aparatura electrocasnica in acest sens. Ce se intampla in cazul parului? Apa de ploaie este benefica pentru o curatare mai buna a parului asta pentru ca nu afecteaza firul de par spre exemplu ca in cazul apei cu calcar. Ca si efect primul pe lista este intarirea firului. In mod repetat aceasta isi spune cuvantul cand vine vorba de par, aducand mai putine probleme de genul ruperea firului de par sau caderea in exces a acestuia.

Apa de ploaie pentru par este vitalitate pura caci intr-o nota comparativa apa de ploaie curata mai bine spre exemplu la clatire de excesul si urmele de produse cosmetice folosite pentru aranjarea parului.

In cel mai profund mod de gandire apa de ploaie ajuta. Si unde mai pui ca este gratuita. Fara sa contina si sa dezvolte microorganisme apa de ploaie era folosita in trecut pentru absolut tot, de la consum si pana la a spala. Si astfel salvezi si costurile de la intretinere, optand pentru apa de ploaie. Si ca un plus o poti consuma daca nu tii cont de preconceptii caci desigur fierberea iti va asigura sanatatea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *