Un moment de relaxare

Pauza…de tigara, cafea, ceai sau mancare. De foarte multe ori simtim nevoia de o pauza. Chiar si in viata noastra cand parca am dori sa punem un stop la ceea ce se intampla si sa luam partea relaxanta; cand am dori sa nu mai stim cele mai cumplite vesti, stiri ci sa descoperim informatii, stiri care sa ne surprinda placut. Ei bine atunci nazdravani este ceea ce ai nevoie- o mica pauza de la toate pentru a-ti aduce un zambet.

Pastila de ras- asa se prezinta si chiar daca nu este acel tip de blog care ironic sa comenteze tot ce este in jur iti aduce totusi o alta lumina a lucrurilor. O alta parere, un alt punct de vedere, pur si simplu altceva. Aici vei descoperi aspecte interesante si apreciate caci la un moment dat iti poti fi de folos. Sunt postari care chiar au ceva de relatat si nu vorbe in vant.

Vorbind mai concret acest blog pune in prim plan educatia alimentara. Spre exemplu sunt alimente ce se considera a fi sanatoase insa conteaza cum le vei combina caci surprinzator acestea ajung sa fie total opusul pentru sanatate. Sau ce inseamna sa lucrezi de acasa, avantaje insa si dezavantaje caci nu conteaza numai confortul. De asemenea se prezinta aspecte care poate usor hilare insa studii ale cercetatorilor: cand esti cu iubita la brat tinzi sa mergi mai incet. Informare, recomandare, filme si multe altele.

Acest blog este usor intr-un stil clasic ca si prezentare. Gasesti si facilul de a citi tot ceea ce ti se prezinta fara sa colinzi prea multe pagini ce ti se deschid pentru a citi continuarea. Insa dincolo de acestea reprezinta un stil aparte, cu farmecul propriu care sa te binedispuna. O mica pauza de la tot ceea ce ti se intampla.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *