Un stil luxos si opulent in living

Fiecare casa se defineste in stilul sau caracteristic si mai ales tine de proprietarul casei si modul in care acesta isi puneo amprenta pe locul in sine. De la leduri si pana la decizia de a avea un semineu spre exemplu, fiecare decizie influenteaza imaginea de final a casei. Stii cum e, chinul tau de a decora trebuie sa se completeze cu un ambient perfect pentru a primi oaspeti.

Iata cateva idei si sugestii pentru a aduce un stil luxos in livingul tau:

  1. Alege mobila impunatoare, alege acea mobila cu detalii ce pune accent pe modul in care a fost lucrata. De preferat sa fie acele piese pana in tavanul casei.
  2. Canapelele ar fi ideal sa se aleaga din sirul celor din piele, masive si ele si de generatie noua, moderna, mai putin material textil pe suprafata sa si mai degraba piele.
  3. Desi aproape orice culoare poate avea o nota de succes sa spunem asa contrastul alb-negru este de dorit pentru ca se impune fara doar si poate. La acelasi capitol de culori tine cont de cele impunatoare, de cele intense si mate. Acel ceva stralucitor nu isi prea are rostul aici.
  4. Un decor spectaculos este creat si prin prezenta oglinzilor si mai cu seama pentru ca acestea maresc spatiul ca si iluzie optica ai toate motivele sa incerci asta.
  5. Adauga lumina potrivita. Nu priva spatiul de nevoia de a avea suficienta lumina pentru ca intreg spatiul sa fie unul primitor si deosebit. Adauga si lampi si nu te baza numai pe candelabre sau orice tip de iluminator pe tavan.
  6. Adauga o masa de cafea daca este necesar. Insa aceasta trebuie sa se inscrie de asemenea in lista de stil luxuriant. Masiv, acesta este cuvantul care defineste aceasta piesa de mobilier. Alege o masura cu marmura, cu piatra naturala si cu lemn, de ce nu chiar si cu insertii. Nu insa ceva incarcat cu detalii insa suficient cat sa nu ramana un stil sobru.

Desigur, la asta se adauga si ceea ce tine de atitudinea potrivita si mai cu seama ca un astfel de living are nevoie si de o completare de acelasi stil in ceea ce priveste restul casei. In orice caz, decizia iti apartine si are nevoie de adaptare dupa bunul plac al fiecaruia. Asta pentru ca trebuie sa pornesti totul de la arhitectura casei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *